11/14/16 06:32
(http://www.klassa.bg/)

Проф. Михаил Константинов: Световна революция на масите върви в момента!

 "На изборите в България се случва същото, което стана в САЩ. Мълчаливото мнозинство се обажда и тръгва на борба срещу статуквото, без значение дали е добро то, или лошо. В момента имаме световна революция на масите, слава богу, че е мирна." Това обяви в ексклузивен коментар за ПИК проф. Михаил Константинов. 

 

Бойко Борисов трябвало да подаде оставка, защото е мъж, ако Цецка Цачева загуби изборите, според проф. Константинов. "Въпросът е какво правим след това. На границата ни стоят огромни тълпи мигранти. Предстои председателство на България в ЕС, приемане на бюджета...Борисов трябва да подаде на оставка, но пред парламента. Да иска вот на доверие от депутатите. Ние сме парламентарна република", уточни проф. Константинов.

 

 

 

Рекордният брой на гласуващите на балотажа бил очакван. "Много хора се оказа, че искат да свалят ГЕРБ без парламентарни избори. Трябва да видим какъв е профилът на гласувалите, за да направим кардинални заключения", поясни проф. Константинов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване