11/15/16 13:13
(http://www.klassa.bg/)

Зодията на Лидерството и мощта - Зодията на Тримата управници

 Една зодия свързва новоизбраните президенти на България и САЩ - Румен Радев и Доналд Тръмп, както и премиера в оставка Бойко Борисов. Те са Близнаци.
Тримата лидери, които през последните дни не слизат от първа страница на медиите, са свързани от астрологията. Родените под знака на зодия Близнаци са с вродена любознателност и чувство за хумор, което често е гениално саркастично. Те се славят обаче най-вече с двойнствения си характер, а и със способността бързо да губят интерес.

Затова астроложката Оксана Хорват-Станчева посочи няколко тенденции, които може да се проявят в управлението на новоизбрания в неделя президент на България Румен Радев:

"В Близнаци има три планети – Слънце, Венера и Меркурий. Символ на Близнаците е богът Хермес, той създава объркване. Генералът е много интелигентен, бързо мисли и има адекватни реакции. Има добро чувство за хумор и може да се занимава с няколко неща успоредно, но може и бързо да загуби интерес. Може често да променя мнението си, защото е под влиянието на бог, който често извърта думите си и променя мнението си. Това може да е полезно качество в дипломацията."

"Луната при него е в Телец. Това отговаря на една емоционална стабилност. Това е много добре. Той е земен човек и има добра връзка с реалността. Това е важно качество за един президент", допълни Оксана в "На кафе".

Зодията не е единственото, което свързва Борисов, Тръмп и Радев. Журналистът Владо Береану коментира по "Нова", че българите многократно са "избирали Тръмп". Така той сравни появилите се изневиделица в политиката Симеон Сакскобурготски (също зодия Близнаци), Бойко Борисов и Румен Радев с 45-ия президент на САЩ. 

http://life.dir.bg/news.php?id=24492156

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване