11/15/16 13:23
(http://www.klassa.bg/)

Поли Генова отново в треньорския състав на "Гласът на България"


Тя ще заеме мястото си на въртящия се стол до Влади Ампов. В момента Поли и Графа работят съвместно и по ново парче, чиито снимки приключиха днес, преди заминаването на певицата за Малта. Генова ще пее на "Детската Евровизия" след блестящото си представяне като водеща на форума през 2015 г.

Макар и добри приятели в живота, членовете на новия дует "Поли-Граф" се заканват, че конкуренцията им в предаването ще бъде много голяма, тъй като всеки един иска да открие "Гласът на България".

"Очаквам много да се забавляваме, но на първо място очаквам да открием и помогнем на млади таланти, които имат нужда от подкрепа и от вяра. Да им подадеш ръка, да предадеш. От много години работя с деца, работя като консултант-преподавател и винаги съм знаела, че един ден моята функция ще бъде именно такава, каквато е и на Влади. И аз да бъда продуцент, да създавам, наистина да предавам нататък", сподели Поли.

http://life.dir.bg/news.php?id=24494064

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване