11/17/16 18:22
(http://www.klassa.bg/)

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР

 На 18.11.2016г. от 18.00ч. фондация „Тръст за социална алтернатива“ в партньорство с фондация „Инициатива за социално израстване“ официално ще открие Коледен базар „Цветна България 2016г.“ в подкрепа на социалното предприемачество за икономически уязвими общности. Инициативата се осъществява с любезното съдействие на организаторите на традиционния Немски коледен Базар - DB events  и Столична община. Гости на церемонията за откриване на Базара ще бъдат Н.Пр. Детлеф Лингеман, Посланик на Република Германия в София, представители на Столична община и партньори.

От 18 ноември 2016г. до 21 декември 2016г. в обособена алея, непосредствено до традиционния Немски коледен базар, ще бъдат разположени изложителите и на Коледния базар „Цветна България“ 2016г.., социални предприемачи - производители на арт-продукти, коледни и български традиционни сувенири, медни изделия, еко сувенири от дърво, продукти от занаятчийски практики, арт стоки от желязо, бижута, ароматизирани сувенири и продукти, стоки от мед, билки и други.

Церемонията за откриване на Базар „Цветна България 2016г.“ ще се проведе на 18.11.2016г. от 18.00.ч. на площад „Александър Батенберг“, срещу Националната галерия. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване