11/21/16 05:15
(http://www.klassa.bg/)

Москов скочи на Радан за проекта на „Агнешките главички“

 Здравният министър и зам.-шеф на ДСБ Петър Москов скочи на марионетката на Иван Костов начело на партията Радан Кънев. В коментар пред bTV за прокламирания от Кънев проект на Иво Прокопиев и Цветан Василев, придобил известност като бъдещата партия на кръга „Агнешки главички“, Москов заяви, че е против „на всеки две години някой да прави нещо ново и различно“ и отсече, че в следващите месеци ще се бори за укрепването на Реформаторския блок. „Няма да съм част от новия проект на Кънев. Ще положа усилия Реформаторският блок да остане. Тезата на ръководството на една партия не е задължително да е теза на всички членове на партията“, заяви Москов и допълни: „Целта на заниманието ми в следващите месеци е силен Реформаторски блок, който само заедно и в трайна коалиция с ГЕРБ може да направи единен дясноцентристки фронт срещу тези, които искат да променят данъчната система“. В отговор на атаките на Кънев срещу него министърът заявни също, че му е омръзнало да се занимава с лидери, както и че поведението на лидера на ДСБ е „обидно и самоубийствено в политически план“. Заяви също, че няма да участва в служебен кабинет.

В отговор на въпрос Москов потвърди също, че днес е извикан на разпит в следствието за скандала с ваксините. В четвъртък с обвинение за безстопанственост по скандала се сдоби шефът на отдел „Производство“ в държавната фирма „Булбио“ Росен Алексиев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване