11/21/16 05:23
(http://www.klassa.bg/)

Отличиха министерството на туризма с Golden Interstas 2016

 Министерството на туризма получи международната туристическа награда Golden Interstas 2016 за значителен принос в развитието на туризма и културата на България. Това стана по време на международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 в гр. Солин, Хърватия, съобщиха от ведомството.

Българската институция бе номинирана от организаторите на събитието - комитета на журналистите в областта на туризма, ръководството на изложението и Европейската федерация на журналистите в областта на туризма Рим, Италия.

Номинацията на страната ни е направена за проявен професионализъм и креативност при представянето на страната ни на международния пазар. Чрез приноса за развитието на туризма и културата на България се засилва международният туристически обмен и се допринася за по-доброто разбиране между хората и нациите.

Министерството на туризма участва в международното туристическо събитие Golden Interstas 2016 с национален щанд. Многобройните му посетители проявиха интерес най-вече към винения и гурме, еко и селския туризъм на България.

Наградата се предоставя от Европейската федерация на журналистите в областта на туризма (FEST) и от Световната федерация на журналистите в областта на туризма (FIJET). Отличията се връчват на индивидуални, местни, регионални и национални асоциации и туристически бордове за техния значим принос в развитието на туризма.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване