11/22/16 19:03
(http://www.klassa.bg/)

Любимият пловдивски хотел на световните звезди с номинация от Balkan Awards for Tourism Industry 2016

 Бутиковият хотел  8 ½ Luxury Art Guest House, който се превърна в любимо място на звезди като носителят на Грами Кърт Елинг, холивудският режисьор с български корени Тед Кочеф, снукър легендите Рони О’Съливан и Марк Селби, най-известната жена рефер в снукъра Михаела Таб, джаз звездата Ричард Бона и други, влиза в оспорваната надпревара за Балканските туристически Оскари. 
Второто издание на конкурса ще се състои на 1.12. 2016 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Разположен в сърцето на Европейската столица на културата - Пловдив, точно срещу Римски Одеон,  хотел 8 ½ Luxury Art Guest House вдъхновява не само ценителите на лукса, но и на артистичния комфорт. Те могат да се насладят на обзавеждане в апартаментите и стаите с прецизност и в най-малките детайли, съчетани с еклектична провокация в интериора. Дизайнерите на хотела са се погрижили и за комфорта и елегантността в спалните с топ матраци от мемори пяна за спокоен сън, LED телевизори, индивидуална и модерна климатизация, кътове с мека мебел, сейф и балкони. Модерните и просторни бани са допълнени с козметиката на Yves Rocher и Azaro. 
Мини-бар с богат асортимент от напитки и ръчно приготвени шоколадови изкушения, както и рум-сървиз от един от най-именитите пловдивски ресторанти “Хемингуей”, също с марката на IPSPECIAL GROUP. 8 ½ Luxury Art Guest House разполага със 7 бутикови, дизайнерски стаи и апартаменти - съчетание от чар, удобство и небрежен лукс.

И родното Сен Тропе - хотелски комплес Оазис в курорта Лозенец, е сред номинираните от годишните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016. Комплексът е проектиран в специфичен средиземноморски стил, съчетан с изключително внимание към детайла.
Една от най-големите и най-бързо развиващите се хотелски вериги в България - Грифид Хотели, също влиза в надпревара за престижните статуетки на Balkan Awards for Tourism Industry 2016.
Четиризвездният „Каменград” Хотел & СПА, част от веригата „Тракийски хотелиери", също влиза в надпреварата за Балканските награди за туристическа индустрия. Той е номиниран в категория "Успешно утвърждаване на гр.Панагюрище като дестинация за спа, конферентен и културен туризъм чрез „Каменград” Хотел&СПА". 
Един от най-предпочитаните планински хотели у нас и на Балканите - Апартхотел Лъки Банско, също получи заслужена номинация от годишните награди за туризъм на Балканите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване