11/22/16 05:29
(http://www.klassa.bg/)

Шефът на АПИ инж. Лазар Лазаров подаде оставка

 Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров депозира оставката си в деловодството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. В нея се посочва, че считано от 1 декември 2016 г. желае да освободи поста по „лични причини“, съобщиха от ведомството. Министър Лиляна Павлова е приела оставката на инж. Лазаров. На негово място предстои да бъде назначен досегашният член на Управителния съвет на АПИ инж. Дончо Атанасов.

Инж. Лазаров каза за „Монитор”, че подава оставка от 1 декември по лични причини, защото му предстои операция и ако остане на поста си, ще трябва да е в болнични около 45 дни. „От друга страна след като съм в екипа на това правителство, което е вече в оставка, аз няма как да остана”, обясни той. Според него така няма да се спекулира, че си е взел нарочно болнични, за да не бъде уволнен от следващото правителство. „Смятам за по-честно да си пусна оставката сега”, коментира той.

Шефът на пътната агенция в оставка добави още, че във ведомството всичко е наред. „За всички райони има договори за зимна поддръжка. Обектите, които трябва да се завършат преди края на годината, вървят в срок”, поясни инж. Лазаров. По думите му с поемането на поста от Дончо Атанасов има пълна приемственост.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване