11/23/16 06:52
(http://radiomilena.com/)

Очаква се прокурорско обвинение и за Николай Ненчев

Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на военният министър в оставка Николай Ненчев заради договора  с Полша за ремонт на военните ни самолети МиГ 29.

Самият Николай Ненчев още вчера каза, че очаква да му бъде повдигнато обвинение, въпреки че смята, че споразумението, което беше ратифицирано и от Народното събрание, е изгодно за страната ни.

“Продължавам да твърдя, че договора, който подписахме с Полша, е на много по-ниска цена. Смятам, че той е част от политиката на НАТО да търсим начин да ограничим въздействието на Руската федерация – нещо, за което се говори почти на всяко едно заседание. Тези последни две години бях подложен на убийствен натиск вероятно заради този тип политика. Мисля си как би се държал следващият министър”, коментира Ненчев.

През Столичното следствие минаха повечето министри от кабинета “Борисов 2”, който работи в оставка. Вътрешният министър Румяна Бъчварова не видя проблем в безпрецедентното призоваване на министри в оставка в следствието. Знак обаче видя Николай Ненчев, който се съгласи, че има и такава практика, но според него в никакъв случай не е уважително.

Факт е, че различни лица, включително и от политиците, много често се възползват от действията ни и всяват политически окраски, което не е вярно и ние не се съобразяваме с това, коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, цитира Кросс.

Публикувана на 11/23/16 06:52 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/UCd9XjQsK4E/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване