12/02/16 12:03
(http://www.cross.bg/)

Борисов: Имам смъртни присъди от международни босове, вие искате да ме направите пушечно месо. Путин ще ми бронира една "Лада Нива"

/КРОСС/ Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите, ако един ден народът пак прецени - ние сме готови. Това каза премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като върна на президента мандата за съставяне на ново правителство в рамките на 43-то Народно събрание. "Ние поехме ангажимент и считам, че в политиката трябва да има и морал, трябва да има достойнство. Трябва да се управлява тогава, когато си спечелил изборите - имаш и самочувствието, че това, което правиш е най-правилното. Демокрацията е най-ценното нещо и когато народът дава правото кой да управлява и народът го взима. Ако един ден пак прецени - сме готови, на нашите места сме си", каза още Бойко Борисов. Борисов коментира и случая с джиповете, които след скандала с поръчката им от горските стопанства, се оказаха предоставени на Националната служба за охрана. Обещавам, следващия път, когато стана премиер, ще поръчам в Русия една "Лада Нива" да ми бронират. И ще се возя с нея. Защото имам смъртни присъди, издадени от международни босове. Но, вие искате да ме направите пушечно месо. Добре, ще поема този риск" - каза той
Публикувана на 12/02/16 12:03 http://www.cross.bg/borisov-niva-ypravlyava-1527422.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване