12/02/16 11:18
(http://www.klassa.bg/)

Камелия Аврамова празнува рожден ден в компанията на гръцката звезда Йоргос Ясемис

 Ексадреналинката, модел и тв водеща, Камелия Аврамова, отпразнува рожденият си ден в известно столично заведение, в интимната обстановка, на най-близките си приятели, специален гост сред които бе и гръцката супер звезда Йоргос Ясемис.

Камелия, която наскоро основа собствена агенция за таланти – C.A.T.- Class Art Talent,остана вярна на себе си и заложи на визия смесица от класически стил и секси излъчване.

Много подаръци и изненади зарадваха рожденичката. Сред тях се откроиха специално изработени бижута, от най- новата линия на отличеният с международно признание брандDesire Markс дизайнер Десислава Маркова, както и рядката и луксозна черна роза наMetanoa de la Rose.

Известна с гръцките си пристрастия, които видно споделяха и нейните гости, Камелия и компанията и се преместиха в съседно заведение, където участие имаше друг гръцки изпълнител - Кириакос Гиоргиу. Той просълзи рожденничкат,а с поздрав от сцената, по време на изпълнение на красива гръцка балада. Макар и скромна, компанията се забавлява шумно до малките часове на ноща.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване