12/03/16 07:22
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 3 декември, събота

 Овен 21 март – 20 април

Денят изисква да бъдем верни на принципите си и на дълга си към близките. Не си нарушавайте обещанията и не изисквайте от другите да нарушават своите. Ден за приятелски сбирки, за хубаво похапване и умерено пиене. Противопоказно е да се гладува и да се яде животинска храна. Родените в третата декада ще се сблъскат с големите си страхове. Ще се наложи да влезете в битка за защита на свои и приятелски интереси. Проявете емоциите си, не крийте радости и болки. На трапезата всичко ще се оправи и забрави.

Телец 21 април – 20 май
Ден, в който диетите са противопоказни. Сега е моментът да си угодите с богата трапеза и да си доставите радост за сетивата. Родените в третата декада ще постигнат повече и ще привлекат спонсори. Всичко предприето ще носи късмет, ще ви извежда на предни позиции в бизнеса и в обществото. Днес ставате с една идея по-богати и конкурентоспособни. Ще привлечете покровители и ще прекарате приятно. Всяка среща и жест са от значение. Не се страхувайте да покажете емоции и да си признаете чувствата.


Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на презареждане, на семейни, приятелски и делови срещи с хубави мезета и вина на масата. Диетите са противопоказни и разболяват. Не се отказвайте от нито едно предложение и покана. Търсете начин да привлечете полезни за бъдещето ви хора. Може да се наложи да влезете в битки за защита на свои и партньорски интереси. Ще се разбере с кого сте и против кого вървите. Днес лагерите се оформят. Пътувайте, преговаряйте, търсете нови ниши, в които да внедрите личния си, обществен и професионален потенциал.


Рак 22 юни – 21 юли

Ден на плътски и духовни изневери. Ще работите за чужди интереси в желанието да привлечете някого за обща работа или любов. Смесвате нещата, искате едно, а мислите за друго. Очертават се пътувания и изневери. Ден на смешен плач и плач през сълзи. И за храната, която ще ви с услади, ще се наложи да си плащате двойно. Не позволявайте да ви притесняват с извънредна работа. Дайте си покой и почивка. Проблемите ви ще са повече, ако имате интимна връзка по месторабота. Родените след 10 юли са в по-тежка позиция.


Лъв 22 юли – 22 август

Късметлийски ден. Не се ограничавайте нито в срещите, нито в храната. Доставете си радост с приятелски срещи и хапване на корем. Този ден носи за вас много варианти на избор, а следващите два може доста да ви ограничат и стопират. Радвайте се на всеки миг, позволете си да изживеете нещо вълнуващо. Не се страхувайте да покажете чувствата си, да се посмеете и да поплачете с хората, които ви вълнуват. Влезте в битка за защита на своето и чуждото достойнство. Този ден е изпит за партньорските връзки.

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна възраждаща сила, особено за родените в третата декада. Бъдете като житената питка, обиколете градинката на личния си и професионален интерес, хапнете с приятели и близки на богата трапеза. Сега е момента за срещи и делови разговори, за неочаквано запознанство и обвързване, което ще промени тотално живота и личната ви нагласа. Ще се случват особени неща, стига да си повярвате, да бъдете активни, търсещи, обичащи и целеустремени. Този ден ще ви донесе повече радости и сладости. Позволете си ги.


Везни 23 септември - 22 октомври

Рисков ден за родените в третата декада. Ще плащате за чужди удоволствия, ще се грижите за храната и питиетата, ще плащате сметката, докато другите се веселят. Вероятно е отсъствие от дома поради командировка или друго събитие, което ще даде поводи за ревност и изневери. Някой ще си поплаче, друг ще попадне в особено затруднителна ситуация, която ще предизвика скандали и конфликти. Бъдете особено внимателни. Дайте си сметка какво в действителност искате и от кого. Влезте в битка за защита на чувства и интереси.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Чудесен ден, стига да си дадете почивка, да си позволите приятни изживявания, хубаво похапване и щастливи мигове заедно с любими на сърцето ви хора. Не се колебайте да защитите някой изпаднал в нужда. Този ден показва истински стойностните неща и хора в живота ни. Хапнете си добре. До утре на обед храната изцяло се изгаря и превръща в енергия. Ще се почувствате силни и можещи, ще направите силен ход и ще привлечете точните хора. Утре нещата ще се променят в негативна посока. Не пропускайте момента, вземете своето от живота.


Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес е важно да се ръководим от инстинктите, да не се стопираме, ако тялото и душата ни водят на дадено място и при даден човек. Диетите на всички нива са противопоказни. Изживейте едно приключение, изпийте до дъно чашата на любовта, търсете връзки и контакти с тези, които ви липсват, които обичате и цените. Но както и да се развиват събитията, отстоявайте принципна политика. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Пътувайте, рекламирайте се, търсете нови ниши за внедряване в бизнеса и в живота.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Дншните ви действия ще донесат радости и сладости, но може да подпалят семейната черга, ако си позволите изневери и непредвидени отсъствия от дома. Родените в третата декада да бъдат особено внимателни с документацията си. Каквото загубите, трудно ще възстановите. Обърнете внимание на клаузите, написани с дребен шрифт. По-добре не подписвайте нови договори. Не си позволявайте да престъпвате закона и предписанията. Очакват ви санкции, а и партньорите няма да ви простят отсъствията.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Позволете си радост за сетивата, хубаво похапване и приятни срещи с близки на сърцето ви хора. Ще изживеете вълнуващи мигове. Може да привлечете бъдещите си партньори в бизнеса и в живота и да станете обект на ухажване. Всичко предприето ще носи ползи. Пътувайте, търсете полезни контакти. Определете приоритетите и не се страхувайте да влезете в битка за защита на лични и семейни интереси. И ако нещо ви тегли в определена посока, тръгнете натам, поговорете, разберете се, извлечете максимални ползи и дивиденти.


Риби 20 февруари – 20 март

И за вас денят носи много посоки на избор, но в момента е важно да тръгнеш в посоката, която ти е приятна, която те привлича, доставя удоволствие и лично удовлетворение. Печелят хората с принципи и тези, които няма да подведат приятелте си заради ползи и облаги. Някой ще направи болезнен, но точен избор, а друг ще остави всичко и ще тръгне на път. В момента някои от проблемите, които ви вълнуват, може да се решат само като напуснете системата, с чиито закони сте принудени да се събразявате. Ден на силни ходове.

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е шестица - числото на хармонията и вътрешния ред. Дано сте подредили приоритетите и сте избрали посоката, в която да се движите. През 2017 г. ви предстои преход в нова среда. Всичко старо ще остане в миналото, ще се разделите със старите приятели и с работата, която вече няма перспектива. Ще ви е трудно, но така ще си осигурите стабилна база за успехите през 2018 г.

Родените днес притежават бохемска нагласа. Ще са царете на купона, ще привличат околните, ще блестят на сцената с артистични, певчески и ходожествени изяви. Те знаят как да живеят и неотклонно ще се движат към целта.

Заченатите днес ще бъдат необикновени личности. Ще претърпяват кардинални трансформации в живота си, ще бъдат осъждани и издигани от тълпата. Два пъти ще стигат върха и два пъти ще падат от него. Третият път ще се окаже решаващ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване