12/05/16 10:36
(http://radiomilena.com/)

“Добро утро, капитане” с премиерна прожекция в Бургас

На 7 декември в Културен център “Морско казино” в Бургас за първи път  ще бъде прожектиран филмът “Добро утро, капитане” на небезизвестното трио Джеки (Георги Стоев), Джони (Георги Пенков) и Чарли (Христо Илиев). Тукашната премиера на “първия документалeн мюзикъл” – както авторите сами го определят, е част от празничната Никулденска програма на Община Бургас. Началният час на прожекцията е 18:00, зала “Георги Баев”, съобщават от пресцентъра на Община Бургас

Действието се развива в Царево, а главната роля е поверена на истински капитан – Гената, един от многобройните приятели на сценариста Чарли, чиято съдба вдъхновява авторите да заснемат лентата.

“През целия филм, почти до финала, преобладава радост, веселие, песни и танци, затова и подзаглавието на филма е “Първият документален мюзикъл”. В самия край следва разтърсващ обрат, който ще накара повечето зрители да се замислят. Много автори се стремят да дадат отговор на въпроса за смисъла на живота. Нашият филм няма да даде отговор на този въпрос, но се надявам някои от зрителите да си го зададат. А и това е нещо.” – споделя режисьорът и продуцент на лентата Георги Стоев – Джеки.

Публикувана на 12/05/16 10:36 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/flFn0874V4M/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване