12/10/16 05:48
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 10 декември – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Не се претоварвайте. Към вас ще бъдат отправени забележки и изисквания, които ще ви вкарат в преразход на сили и чувства. Спазвайте закона и правилата, не влизайте в разправии. Не тръгвайте неподготвени на път. В този ден за вас има много забрани, очертават се рискови положения, но и възможност да получите подкрепа дори и от непознати в труден момент. Вечерта е възможна среща с благодетел. Ще намерите спонсор за личните ви идеи и начинания. Може да се окажете и свързващото звено за съвместен бизнес.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на високите енергии. Очертават се покани и възможности за печалба от неочаквано място, които ще дойдат в следобедните часове. Луната навлиза във вашия знак, преминавайки през градусите на финансова екзалтация. Всяка мисъл, идея и лично хрумване е добре да се реализират. Имате шанс да влезете в нова среда, да получите подкрепа и финансова инжекция в труден момент. Молитвите ви се чуват. Съдбата поднася неочаквани подаръци и насочва към перспективни срещи. По някакъв начин и стари длъжници ви се издължават.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Труден ден за родените около 10 юни. Слънце и Сатурн ви гледат в точна опозиция от знака на Стрелеца. Не гонете далечни цели. Насочете поглед към близките, към дребните недовършени работи тук и сега. Не започвайте дълготрайни проекти. Спомнете си какво сте обещали и го изпълнете. Има вероятност част от партньорите ви да излязат от играта. Денят е зареден с рискове за тези, които прибързват, гонени от големи амбиции и желание да имат нещо на всяка цена. Предприетото с такива мисли ще потъне в прахта на забравата.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Не тръгвайте неподготвени на път, особено рано сутринта. Денят е зареден с агресия. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция, но и другите не бива да се претоварват, да правят нещо на всяка цена и да притискат околните с изисквания. Не обсъждайте имотни и наследствени въпроси. Не вадете зъб. Вечерта посетете близък, който се нуждае от грижи. Сами може да получите подкрепа в труден момент или да ви обещаят финансиране на бъдеща дейност.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

До обед имате повече шансове за постигане на лични и колективни цели. Не чакайте втора покана. Сега е моментът ви за избор на нова посока и цел. Следобед навлизате в неблагоприятен период. За всичко ще си плащате. Без подарък и подобаващи жестове на внимание една врата ще остане затворена за вас. Правите излишни инвестиции и дано в действията ви има перспектива. Част от конкуренцията ви ще отпадне, но заемането на овакантените позиции ще изисква много усилия от ваша страна и не на последно място пари в брой.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Първата половина на деня изисква повече внимание в действията и общуването, особено на път и с непознати. Спазвайте правилата и обещанията си. Не се претоварвайте излишно. Следобед навлизате в стабилизиращ и обгрижващ период. Очаквайте материална и финансова подкрепа. В живота ви може да се появи покровител. Близките изпълняват поне едно ваше желание. Ще се окажете обект на нечии интереси и обгрижване. Добре е да участвате в конкурси. Пазволете на талантите ви да работят за вас.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Неблагоприятен ден за родените около 10 октомври. Не си поставяйте амбициозни задачи и цели, които ще изискват тежко физическо натоварване и поемане на неоправдан риск. Не замествайте колега, не се разпореждайте с чужди отоворности и пари. Амбицията не работи за вашия интерес. Насочете погледа си към най-близките, направете някому желан подарък, търсете начин да стопите ледовете, да обгрижите децата и да прекарате един приятен семеен ден. Всеки поглед встрани ще ви създава проблеми.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

До обед имате повече шанасове и възможности да постигнете целите си и да свършите работата, която сте определили. Енергийният ви потенциал нараства, а с него и претенциите. От тази вечер до понеделник на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Не теглете кредити, внимавайте с парите, не правете необмислени вложения и не застрашавайте семейния бюдеж с рискови инициативи. Ще ви провокира нечий успех, ще искате да се пробвате и вие, но късметът с голяма вероятност ще ви прескочи и ще отиде при друг.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят сменя ролите. Децата вече се грижат за родителите или сами се опитват да станат такива. Днес е точният съвпад на Сатурн със Слънцето във вашия знак. Ще се случват събития, които ще повишават степента на личната ви отговорност. Не си позволявайте несериозно отношение към поетите задължения. Доставете радост с мечтан подарък на тези, които обичате. Правете това, за което ви молят. Ще изживеете вълнуващи моменти, които ще се запомнят с тъга и радост. Помогнете на изпадналите в нужда. Смирете амбицията.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

До обед срещате повече трудности, правите грешен избор и влизате в неприятни и непривични отношения. Здравето е нестабилно. Не рискувайте с ремонти и поправки, които не са от вашата компетентност. Внимавайте с техника и транспорт. Отложеното за следобед ще донесе радост и щастливи мигове с любимите на сърцето ви хора. Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер. Може да срещнете неочакван покровител и вдъхновител на амбициозните ви проекти. Не на последно място може да се очаква дарителство и финансиране.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Важното свършете до обед. Не влизайте в излишни спорове, а следвайте избраната в предните дни програма. Пасивността е нежелателна, но сериозните начинания да се оставят за понеделник. Този ден ще елиминира ваш конкурент и ще ви даде възможност да заемете нечии позиции. Печелите конкурси и вниманието на едно сърце. За следобед не планирайте големи покупки и инвестиции. Заемете се с благотворителност, посетете близки и приятели, помогнете и на хора, които не познавате. Жестовете ще се запомнят и върнат.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес Слънце и Сатурн гледат в пречупващ аспект родените около 10 март. Вероятни са затруднения по линията родители-деца. Едните изпускат вече юздите, а другите се стремят да ги хванат. Очертават се болезнени разговори и претенции, след които ще остане тъга, неразбиране и стаена болка. Съветът е да обърнете внимание на нуждите на близките, да зачитате желанията на тези, които обичате и да стопите ледовете с мечтан подарък. Към обед навлизаме в деня на сърцето. За неделя сутрин планирайте дарителска акция.

 

Ч.Р.Д.

 

Излизате от лична година четворка, в която сте имали по-малко степни на свобода. Ангажиментите са били повече от щастливите мигове и удоволствията. 2017 г. ще ви дари с мечтаната свобода на избора, с пътувания, преместване и промяна в начина на живот. Нека близките ви подарят за празника куфар и шапка и да ви пожелаят лек път.

Родените днес до обед ще имат нестандартна ориентация, ще са притискани и притеснявани от силна родителска опека или от липсата на такава. Крайностите в семейните отношения ще им се отразяват зле и ще изкривяват характера им. Родените следобед никога няма да бъдат бедни, ще имат доходен бизнес или патент, който ще ги храни.

Денят е благоприятен повече за зачеване на момче. Заченатите днес ще бъдат надарени с необичайни природни сили и магически дарби. Ще владеят и пренасочват умовете на околните в желаната от тях посока.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване