12/16/16 05:41
(http://www.klassa.bg/)

Чудо на Св. Гора! Ням по рождение проговори пред чудотворна икона!

 За чудото, което се случило в началото на декември на Атон в Дохианрския манастир, разказва монах, който присъствал по време на чудното събитие. Чудото бе съобщено и на едно от църковните събития в Солун, Гърция. 

„В параклиса, в манастира Дохиар на Св. Гора, където ежедневно игуменът на манастира отец Григорий с братята пеят псалми, служат молебни и поменават стотици имена за здраве и упокоение, един наш брат се молил с часове и получил благодат от Божията Майка Скоропослушница, която бързо и с желание излива благодатта си към верните, които се обръщат към Нея“, съобщава Vimaorthodoxias.gr, цитиран от pravoslavie.ru.

По думите на свидетеля, осемнадесетгодишно момче от македонския град Струмица, което страдало от силно заекване, посетил манастира Дохиар, за да се поклони пред чудотворния образ на Божията Майка Скоропослушница. Когато младият човек, който никога през живота си не е говорил, а е можел да издава единствено нечленоразделни звуци, отишъл в манастира и застанал пред чудотворната икона „Скоропослушница“.

Всички, които били с него и знаели за живота на младия човек, били поразени. В края на молитвата, която невъзмутимо извършил монах от манастира, младият мъж се обърнал към присъстващите, които също се молили, и казал: „Благодаря на всички, аз се чувствам много добре“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване