12/19/16 11:56
(http://www.klassa.bg/)

Пуснаха от зандана касоразбивач номер 1, ченгетата го арестуваха след минута

 В парадоксална ситуация попадна преди дни касоразбивач номер 1 на Южна България Петър Николов-Пашката. Преди дни знаковият обирджия бил пуснат от Пловдивския затвор, където излежавал поредната си присъда от 1 година и 2 месеца за опит на обир на каса от 50 бона в Асеновград.
Пашката обаче не могъл да се нарадва на свободата си, тъй като в момента, в който вратата на зандана се затворила зад гърба му, на ръцете му щракнали отново белезници.

Пашката се добил с ново обвинение от прокуратурата за укриване на незаконни пушки и патрони, отново за 50 бона, задигнати при обир от оръжеен магазин в Хасково. Ударът бе извършен през 2014 година и втрещи и търговци, и полиция. До скоро извършител на престъплението не бе посочен, но миналият ден Пашката се сдоби с обвинение за укриване на оръжията и за обир на каса, извършен в Козлодуй.

Бандата на пловдивчанина е известна с това, че вилнее из цяла България и добре планира ударите си. Източници на БЛИЦ съобщиха, че незаконните пушкала са били укрити в един от мъжете в село Татарево, който е съпричастен с намерените тази година 12 милиона фалшиви евро на дъното на язовир край село Леново.

Днес съдът в Първомай ще гледа мярката на Пашката, който иска свобода, но според запознати няма да я получи. 

Кристина ИВАНОВА

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване