Thalloderma Shop
12/21/16 13:21
(http://radiomilena.com/)

Прието е постановлението за изпълнението на държавния бюджет за 2017 г.

Министерският съвет прие постановлението за изпълнението на държавния бюджет на Република България за 2017 г. в срока, определен със Закона за публичните финанси.

С постановлението се определят конкретните задължения и отговорности на разпоредителите с бюджет при изпълнението на съответните им бюджети. Конкретизират се и показателите по отделните бюджетни програми по бюджетите на бюджетните организации, които прилагат програмен формат на бюджет, с изключение на бюджета на Народното събрание, в рамките на утвърдените с годишния закон за държавния бюджет разходи по области на политики и бюджетни програми.

За създаване на добра организация и с оглед осигуряване на условия за прозрачност на изпълнението на държавния бюджет, с постановлението са регламентирани процедурите за отпускане и разходване на планираните средства в годишния закон за държавния бюджет. Постановлението за изпълнението на държавния бюджет съдейства за ефективното и ефикасно разпределение и управление на държавните финансови ресурси, както и за запазване на устойчивостта при изпълнението на държавните функции и осъществяване на основните дейности, финансирани от държавния бюджет.

Публикувана на 12/21/16 13:21 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/XbU4o9HdHc0/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване