Thalloderma Shop
12/22/16 07:19
(http://www.klassa.bg/)

Този календар с голи баварски трактористки стана хит в мрежата (СНИМКИ 18+)

 Баварското обединение на младите земеделци от 2001 година публикува еротичен календар за вдигане на имиджа на професията и привличане на общественото внимание към селското стопанство, пишат немските издания. Тази година бе изготвен поредният фотокалендар Jungbauernkalender 2017, в който по традиция участваха сертифицирани фермерки и техните дъщери.
Календарът показва, че прекрасните фермерки са готови на доста неща заради пропагандирането на своята дейност и родни места. Той вече стана един от най-сваляните в мрежата.

Календарът на младите фермери тази година показва, че независимо от техническата революция, в селското стопанство главната работна сила си остава тракторът. 

Именно затова полуголите девойки са запечатани на фона на съвременна или ретро техника. 

В Асоциацията на фермерите отбелязват, че "календарът способства за създаването на позитивен образ на селското стопанство в средствата за масова информация и повишава интереса на младежите към аграрния сектор". 










































Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване