Thalloderma Shop
12/24/16 17:20
(http://www.klassa.bg/)

Полицията в София вдигната на крак заради "терорист" от Дубай в Народния театър "Иван Вазов"

 Дубайският актьор Масур Алфеели вдигна крак полицията в Народния театър "Иван Вазов". Преди да почне спектакълът "Хамлет", той извадил телефона си и направил няколко снимки на залата, пише "Телеграф".
В антракта на представлението, докато пушел цигара пред сградата, изведнъж го наобиколили няколко полицаи. След като проверили документите му за самоличност, униформените му се извинили и му обяснили, че зрител от публиката го е помислил за терорист.

От своя страна Масул Алфеели им благодарил, че се грижат за сигурността на жителите и гостите на София и разказал, че е пратил снимките на театъра на приятелите си, за да им разкаже по-нагледно как е реализирана у нас шекспировата пиеса.

Масур Алфеели е у нас по покана на българския Човек паяк - Иван Кристов. Инициативата на Иван Кристоф е да подготви екип от добре обучени екстремни спортове журналисти, които желаят да отразяват събития на труднодостъпни места. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване