Thalloderma Shop
12/29/16 14:51
(http://www.klassa.bg/)

Милена убита дни след своя годеж

 Все още няма основна версия за смъртта на наръганата с нож с сърцето млада жена

Убийството на 26-годишната Милена Динова малко след полунощ в четвъртък потресе пловдивското село Куртово Конаре. Младата жена е била намерена мъртва на 20-ина метра от къщата, в която живее на семейни начала с приятеля си Илиян Рангелов.

Двамата дори се сгодили преди дни по време на коледните празници, а Милена получила пръстен със скъпоценен камък, който показала на приятелките си и колегите си месопреработвателното предприятие в Ново село, където работела. Именно четирима нейни колеги открили мъртвата и прободена с нож в сърцето Милена във фаталната нощ, след като тръгнали да я търсят, когато тя не се появила на обичайното място.

От Окръжна прокуратура-Пловдив обявиха, че засега няма задържан за убийството на Милена Динова, нито заподозрян. Все още няма основна версия за смъртта на младата жена.

Според най-близките приятели на Милена и Илиян двамата били силно влюбени. Близо 2 години живеели заедно на семейни начала. Младият мъж дори се похвалил в профила си във фейсбук, че е сгоден за Милена. Двамата планирали да вдигнат сватба догодина.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване