Thalloderma Shop
12/29/16 10:18
(http://www.klassa.bg/)

Руснаците скочиха срещу "Шарли Ебдо": Карикатурите им за Ту-154 са "изпражнения"!

 Официалният представител на Министерството на отбраната на Русия Игор Конашенков коментира публикуваните във френското списание "Шарли Ебдо" карикатури на авиокатастрофата с Ту-154. Той заяви, че да се обръща внимание на подобна "гадост" е унижение за всеки нормален човек. 

 

"Не пипайте поредното изпражнение върху хартия от страна на тези парижки двуноги. Да обръщаш внимание на тази противна гадост е унизително за нормалния човек. Ще отбележа само едно, без да засягам тази пошлост. Ако подобно..., не ми се обръща езикът да го нарека, "творчество" е проява на истинските "западни ценности", техните притежатели и защитници са обречени. Най-малкото - на изолация в бъдеще", коментира Конашенков.

 

 

 

 

Той отбелязва, че срещу подобна гадост не са реагирали дори руснаците, които са били съпричастни с трагедията, сполетяла редакцията на списанието и носещи тогава тениски с надписи  «Je suis Charlie».

 

Депутатът от Държавната Дума Ирина Яровая заявява на свой ред, че това е "екстремизъм, който няма отношение към журналистиката".

 

Превод и редакция: ПИК 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване