Thalloderma Shop
01/05/17 06:38
(http://www.klassa.bg/)

Няколко души са ранени при стрелба в ресторант в Истанбул

 Стрелба имаше днес в един от ресторантите на истанбулския район Фати. Това предадоха ТАСС и БТА, позовавайки се на дубайската сателитна телевизия "Ал Арабия".цитирани от Дир.бг.

Няколко души бяха ранени при стрелба в ресторант в Истанбул днес. Инцидентът в централния район Фатих е с криминален характер. Нападателят е бил един.

Засега не са известни повече подробности. 

Полицията е засилила днес мерките за сигурност в района на Истанбул, докато продължава издирването на нападателя, убил 39 души в нощен клуб в града на Нова година, предаде Асошиейтед прес. 

Полицията е разположила контролни пунктове на различни места в мегаполиса, а нивото на сигурност остава високо. Полицаите спират коли и таксита и проверяват автомобилите, а пътниците и шофьорите представят личните си документи.

Отделно турската полиция задържа днес около 20 предполагаеми бойци на "Ислямска държава" в Измир във връзка с нападението в нощния клуб, припомня агенцията.

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че нападателят от клуба "Реина" в Истанбул е бил идентифициран, но не разкри самоличността му.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване