Thalloderma Shop
01/06/17 05:57
(http://www.klassa.bg/)

Депутатът Красимир Янков: БСП е готова да управлява страната

 БСП е готова да управлява страната. Това заяви в предаването „Червена линия“ по Радио „Фокус“ Красимир Янков, народен представител от БСП-Лява България. По думите му партията има готовността, нужната експертност и натрупан опит във времето, а концепцията ще бъде за държавно управление с акцент върху интересите на гражданите. 
„Катастрофално е състоянието във всички сектори и акцентът, който ще бъде в нашата платформа, е човек-управление, с който политиките да бъдат насочени с основен ангажимент за хората: работни места, достъпно образование, здравеопазване и култура. Кризата в тези сектори е наследство на управлението на Бойко Борисов. Трябва да има нов подход, който да доведе до благосъстоянието на нацията с акцент - сигурността и спокойствието на българските граждани“, коментира още народният представител. 
Красимир Янков обясни, че БСП подготвя комплексен нов подход, в който внимание ще се обърне на доходите на пенсионерите, младите семейства с деца и хората в неравностойно положение. По думите на народния представител, това е каузата на политическата партия. Той допълни, че има необходимост от ефективно полицейско присъствие в малките населени места за обезпечаване на сигурността.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване