Thalloderma Shop
01/16/17 05:26
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 16 януари, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Ден на преобразяването. Това, което вчера е изглеждало лесно постижимо днес няма да стане както го очаквате. Ще срещате недостъпни и неразговорливи хора, особено ако стоите пред нечие гише. Чиновниците са неуслужливи, а и вие не сте в час с нормативните изисквания. Постарайте се до края на деня да приключите с подаването на документи и с всякакви плащания. Утре ще ви бъде още по трудно. Опасни зарибявания ви очакват. Тези дни ще поставят на изпитание издържливоста и търпението ви.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Денят се свързва с подражанието, с желанието да се представиш за някой друг или да заемеш чуждо място, като по този начин си осигуряваш сигурност или по добри служебни и социални позиции. Няма да се съобразите с интересите на околните, но и другите ще постъпват егоистично. Събитията ще се развият така, че ще бъдете предпочетени за работа или за друг вид дейности и услуги, дори и да има по-добри кандидати. В бъдеще ще платите за направените услуги. Днес нищо не се дава даром и от сърце. Чувствата са илюзорни.

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Нелагоприятен ден за родените във втората декада. Стоите пред кривото огледало на страсти и илюзии, а това пречи да видите действителноста такава каквато е. Не бива да се действа по инстинкт, а с точно проверени факти и наличности. Не се предоверявайте. Не ползвайте посредници, особено при издължаване и всякакъв вид плащания. Нужна е точна и обективна оценка на реалностите. Любовните отношения ще ви вкарат в преразход на сили и средства, но в крайна сметка ще се почувствате употребени и пренебрегнати.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ако имате възможност да свършите работата си сами, направете го и гледайте да не опирате до чужди услуги и пари. Днес всичко взето и употребено ще се връща с лихвите още в следващите дни. Не очаквайте разбиране, не се доверявайте на крокодилските сълзи, с които някой се опитва да ви въздейства. Ден на ледените сърца. И любовта е повече платена, отколкото споделена. Всеки си прави сметки и избягва обвързването, но това не значи, че няма да се опита да върже някого със задължения, които е трябвало да свърши сам.

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ще си проличи кой умее да властва и дава разпореждания и кой примиренчески изпълнява всичко, което му наредят. Държите се авторитарно, опитвате се да пренебрегнете разпоредби и условности и действате така, сякаш всичко ви е позволено. На едно място тези номера ще минат и ще ви донесат предимство, но на друго може да станете обект на атаки и задкулисни маневри. Не се замозаблуждавайте. Денят носи късмет за хората, които реално оценяват обсновката и не се доверяват на чуждите съвети или прогнози.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако всичко сте преценили и проверили, днес може да направите силен ход и да изтикате от позициите им тези, които не си изпълняват задълженията и смятат, че ще останат вечно на този пост. Предстоят благоприятни за вас рокади. Не е време за емоционални реакции, а за точни, прецизни и систематизирани действия, както само една подредена Дева може да го направи. Сега е момента да замете по-висок пост и служебна позиция. Ще се наложи и да направите услуга на тези, които ви вършат услуги.

Р-6

П-6

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на преобразяването. Ще видите как доста от хората, с които влизате в контакт изглеждат, мислят и действат различно. Ще ви е нужен нов подход, за да останете в играта, да направите впечатление и да ви забележат. Не се опитвайте да променяте новосъздадената ситуация, а положете усилия да се напаснете към изискванията на момента. Няма да спечели този, който влиза в директни сблъсъци и разправии. Информирайте се по странични канали за интересите и амбициите на тези, с които ще преговаряте.

Р-4

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Денят слага край на една илюзия, помага да мислите и действате реалистично, но и да запазите светлинката на едно любовно чувство, което е на път да освети и нормализира живота ви. Вършете нащата по степен на важност. Влезте в положението на околните и не изисквайте да правят излишни жертви, за да ви доказват чувства и преданост. Маските падат. Виждате някого в истинската му светлина с амбициите, които го ръководят и желанията, които го обсебват. Това помага да направите изгоден ход в точния момент.

Р-6

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Очертават се загуби на позиции и влияние. Някой е сложил розовите очила или прекалено черните и не оценява значението на момента и на връзките с околните. Разговорите ви протичат повече емоционално, отколкото в синхрон с изискванията на заеманата позиция. Съветът е да излезете от илюзията и от фасадата, която сте си създали и която не отговоря на реалностите. Ще спечелят хората на твърдия подход, на твърдото и безкомпомисно поведение. Време е за преобразяване. Край с усмивките и отстъпките.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Действайте без да се съобразявате с чуждите претенции. Ще се обаждат с молба тези, които са ви отказвали услуга. Ден на кривите огледала. Каквото си посял, това ще пожънеш. Движете си личната работа и си гонете личния интерес. Време е да се откажете от всякакви илюзии, да не повтаряте старите грешки, да коригирате поведението си на работното място и в партньорските връзки. Не ви е нужно странично мнение, винаги има опасност да ви въздействат и накарат да работите за чужд интерес. Движете и работете над своите задачи.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Денят сваля маските, показва истинското лице на колеги и приятели, дава възможност да се ориентирате в средата и да намерите мястото си в нея. Не позволявайте намеси в личния си избор. Не е време да се удовлетворяват претенциите на тези, които не са си свършили работата или по някакъв начин в миналото са ви подвели. Днес всеки играе своята игра и си гони интереса. Време е да се откажете от вечнете си илюзии и инстинкти. Дайте предимство на разума и на отговорната преценка. Не позволявайте да ви използват.

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят слага край на една илюзия, показва лицето на реалността и може да сложи край на една връзка и работна програма. Дистанциите се увеличават. Коригирайте подхода си към тези, които се стремят да живеят на ваш гръб и да ползват екстрите, които създавате с труд и отказ от удоволствия. Не е ден за компромиси спрямо колеги решили да отсъстват без предупраждение. Всеки трябва да си поеме отговорностите. Изисквайте допълнително заплащане на допълнителния труд, който полагате. Днес всеки получава по заслуги.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Преди да тръгнете напред направете лична и професионална инвентаризация. Дипломирайте се, не оставайте нищо недовършено и недостроено. Време е да решите с кого и накъде ще продължите. Очертават се раздели, но и награди за миналите старания.

Родените днес са стари духове, които трудно ще бъдат разбалансирани. Ще си гонят интереса, няма да правят реверанси и жертви към околните. Притежават дарби и възможности, които съчетани с упарит труд ще ги изкачат на върха на славата и постиженията. Ще направят чудесен тандем с приятели или с любим човек родени под знака на Девата.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но и преданни блзки, които винаги ще са до тях. Очертават се като галеници на съдбата и на околните.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване