Thalloderma Shop
01/20/17 05:23
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 20 януари, петък

 Овен 21 март – 20 април

Систематизирайте и подредете поканите и предложенията получени в миналите дни. Ден за проучване и преосмисляне на всички възможни варианти. Лесно се усвояват знания. Може да се запишете за нов квалификационен курс и да си намерите учител за материала, с които трудно се справяте. Не се опитвайте да заобикаляте закона. Не давайте фалшиви пълномощия и данни за себе си или за някой друг. За събота не планирайте важни делови и творчески инициативи. Ще срещате агресивен конкурентен отпор.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще попаднете на нелоялни търговци и съветници. Ако срещате затруднения в определена област потърсете съвет от капацитет, който в миналото е показал лоялност към вас, фирмата и личния ви живот. Не се захващайте с лаици, не поверявайте данни за себе си и близките в чужди ръце. Очертават се конфликти с родители и деца поради избора на едните и неразбирането на другите. Вероятни са и конфликти на интереси на работното място. Не се включвайте в спорове, ако не сте достатъчно информирани по въпроса.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Това, за което се информирате днес или се постараете да научите ще ви влезе в полза в следващите трудни дни. Подгответе се добре и за изпитите, които предстоят. Ще намерите нужните ви учители и консултанти. Търсете странична помощ и си облекчете живота. Ден за среща на учителят с ученика. Ползите и за двамата ще са големи. Единият ще вдигне нивото, а другият ще реши семеен проблем. Подхождайте добросъвестно към всичко, което ви поверяват в работата. Наблюдават ви, оценяват ви, търсят слабите ви места.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес имате шанс да изпъкнете, да направите впечатление и да ви предложат престижни позиции на работното място или в друга посока на личния ви интерес и хоби. Ще си проличат хората със знания и таланти. Постарайте се да се явите подготвени където и да отивате. Бъдете сигурни, че ще ви оценяват не само спрямо дрехите и вида, но и спрямо знанията и уменията, които покажете. Кандидатствайте за преподавателско място и сами се включете в екип за опресняване на знанията си. Всичко, което усвоите ще ви е от полза.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък и конфиктен ден за родените в първата декада. Ще попаднете в ситуации, в които ще ви задават въпроси, за които не сте подготвени. Бъдете в час с изискванията на момента и с разговорите, които ще водите. Ползвайте консултантски услуги и вдигнете нивото си на информираност в местата на личния ви интерес. Не се споразумявайте по имотни и наследствени въпроси без съветите на адвокат. Ще загубите важна позиция или ще ви изнудят да отстъпите от цени на стоки и услуги.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за пътувания, за огледи на имоти и терени. Предстои разговор или сделка, в които трябва да покажете ниво на информираност и компетентност. Не отивайте без предварителна подготовка в местата на личния си интерес или там, където ще ви задават неудобни въпроси. Може би на сън сте получили някакво просветление, знание или намек как да се излезе от неприятен за вас проблем. Но днес на яве трябва да се постараете повече и да привлечете качествени съюзници, ако искате да доминирате и успеете.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят ви лишава от защита, от протекцията на приятелско рамо, но не и от грижата на роднини за личните ви интереси. Ще се наложи да се постараете повече, да проучите и обмислите важно действие и да направите отговорен избор. Който има доверени сътрудници и компетентни съветници ще направи крачка напред в бизнеса и в отношенията с партньори. На работното място ще се очертаят основните групи по интереси. Не може да си позволите да останете в изолация, но не е все едно и към кого ще се насочите. Мислете трезво.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на противопоставяния между родители и деца поради нарасналите изисквания на работното място и в училище. Никой не отстъпва. Може би и двете страни трябва да се постараят повече, да усвоят някои знания и уроци и да изгладят претенциите си. Чудесно е да се запишете за нов квалификационен курс или да изпратите наследника си на някакви занимания и тренировки. Уплътнете си времето и това на децата с отговорни задачи и с нов избор, който ще определи насоките в бъдеще. Препоръчва се растителна храна в големи количества.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес заставате между два враждуващи лагера. Постарайте се да играете посредническа роля, за да извлечете ползи от старанията и амбициите и на двете страни. Може да си намерите допълнителна работа като съветник, консултант или учител. Не пренебрегвайте подаръците на съдбата, защото нуждите ви в следващте месеци непрекъснато ще нарастват. Позволете на знанията ви да работят за вас, а ако в дадена област се чувствате лаик, потърсете и усвоете допълнителна информация. Всяка инициатива днес ще ви е от полза.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се допълнителна работа или ангажименти, които в бъдеще ще станат основно ваше занимание, може да ви носят повече пари или творческа заетост. Не пропускайте да се внедрите в нова пазарна ниша, особено ако е свързана с усвояване и преподаване на нови знания. С лекота влизате в ролята както на учителя, така и на ученика. Денят се свързва с тайното знание и с поверителната информация, която предложена навреме струва скъпо и помага на комбинативните хора да извлекат ползи преди всички останали.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Може да знаете и да можете много, но днес реакцията ви е забавена, а това ще позволи на конкуренцията да направи своя ход и да се облагодетелства там, където вие сте признатият фаворит. Не се ослушвайте, проведете разговорите с представителна и рекламна цел, подайте документи и кандидатствайте за престижни позиции. Родените в първата декада ще срещат неразбиране от страна на деца и родители. Ще влизат в конфликти точно с хората, с които е добре да направят екип и да работят съвместно.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен ден, особено за родените в първата декада. Идеите ви ще се приемат с овации, ще получите покани и предложения за работа, за съвместно творческо или професионално партньорство. Ще постигнете цел гонена от доста време. Положените в миналото усилия може да ви осигурят престижни и добре платени позиции. Предавайте опита си, постарайте се да станете незаменими или да създадете такива таланти с мениджърските си умения. Този ден е проверка за амбициите ви и за полета на фантазията ви. Сънищата са пророчески.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Ще поемете кърста на отговорностите от своите родители или сами ще станете такива. Роботата ви ще се усложни, ще се изискват допълнителни усилия, за да задържите позициите си или да се изкачите нагоре по стълбата на служебната йерархия. Може да се разминете с отпуските. Но 2018 г. ще ви донесе късмет, пътувания, приятни и залужени моменти.

Родените днес притежават умения и свръхсетивни знания, които може да насочат в лечебна за околните посока. Ще бъдат обичани, ще имат много почитатели и последователи. Ще развият артистични и музикални таланти, но е вероятно да преживеят проблеми с родителите си.

Заченатите днес ще бъдат мъдреци, ще коват законите и ще ги защитават независимо дали те са полезни или вредни за обществото. Това са деца защитници на устоите и на изграденото в годините.

 

 НЕДА ИВАНОВА

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване