Thalloderma Shop
01/22/17 06:43
(http://www.klassa.bg/)

Доналд Тръмп към ЦРУ: С вас съм, хиляда процента

 Новият държавен глава на Съединените американски щати Доналд Тръмп изрази пламенна подкрепа към Централното бюро за разузнаване (ЦРУ), след като публично отхвърли оценката му за руската намеса в президентските избори, предава Франс прес, цитирана от Фокус.
„С вас съм, хиляда процента“, заяви Тръмп в кратко обръщение към служителите на ЦРУ в рамките на визита в седалището във Вирджиния.
Посещението идва на фона на враждата между Тръмп и разузнавателна служба на САЩ, породени най-вече от констатациите на ЦРУ, според които руски хакери са саботиралите президентските избори в негова полза, припомня и БНТ.
Конгресменът Майк Помпео, който прие предложението на Доналд Тръмп да поеме поста директор на ЦРУ, не е потвърдил информацията. 52-годишният републиканец е ревностен противник на администрацията на бившия президент Барак Обама.
Досегашният директор на службата Джон Бренан пък предупреди новия държавен глава да бъде по-дисциплиниран в публичните си коментари и да внимава със симпатиите си към Русия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване