Thalloderma Shop
01/27/17 05:28
(http://www.klassa.bg/)

Плевнелиев с рекордно нисък рейтинг

 Президентът Росен Плевнелиев се оказа държавният глава след промените у нас, който си тръгва от „Дондуков 2“ с рекордно нисък рейтинг. Последните данни на Агенция „Галъп Интернешънъл“ показват „исторически високи нива на недоверие към президента“.

През последните месеци преди президентските избори около 75 % от анкетираните са отговорили, че нямат доверие в политиката на Плевнелиев. От агенцията посочват, че сложната политическа обстановка до голяма степен се е отразила на ниската популярност на Плевнелиев. Първият спад в доверието към него е през 2013 година, когато държавният глава подкрепил едната от страните в протестите срещу кабинета на Пламен Орешарски. През есента на 2015 година покрай местните избори и референдума за електронното гласуване се наблюдава временен спад в недоверието. Подобни „бонуси“ на подкрепа бяха характерни за ситуация около избори, пише в анализа си „Галъп“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване