Thalloderma Shop
01/27/17 05:33
(http://radiomilena.com/)

Поморие на международно туристическо изложение в Словакия

От 26 до 28 януари 2017 г. и град Поморие ще бъде представен на международно туристическо изложение ITF Slovakiatour, съобщават от Община Поморие. Експото е разположено на 17 000 кв.м в Братислава, Словакия и е предназначено както за масова публика, така и за професионалисти в бранша. Това е най-голямото изложение за страната домакин и тази  година то включва 350 изложители от 22 държави. В рамките на почти три дни екипът от община Поморие, заедно със Столична община, община Варна, НСОРБ и Министерството на туризма, ще популяризират страната ни като туристическа дестинация.

В рамките на предварителните работни срещи бе подчертано особеното значение, което България и българското Черноморие имат за словаците. Неслучайно щандът и информационните материали за града ни провокираха интерес и сред официалните гости още при самото откриване. Многокомпонентният туристически продукт  на Поморие е представен с атрактивни рекламни материали и презентации. Стотици посетители и професионалисти в бранша се запознаха с града ни, с условията за балнео и СПА туризъм и с природните и културно-историческите забележителности на региона

Публикувана на 01/27/17 05:33 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/FZaZKrCqh80/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване