Thalloderma Shop
01/27/17 05:38
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 27 януари, петък

 Овен 21 март – 20 април

 

Рисков ден, особено за родените в последните дни на зодията. В деня преди новолунието тъмните сили се активизират. Енергията е на кота нула. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Смирете амбицията. Не е ден за поставяне на лични рекорди, за натиск в посоката, в която усещате притеснение или може да предизвикате нечия агресия. Един на друг си спретваме компромати и скандали, а после заедно страдаме. Днес и пророчествата са лъжливи. Трудно е да преценим какво ще произлезе от действията ни.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Всичко предприето днес с големи амбиции ще трегне накриво и ще донесе повече разходи и неудобства, отколкото печалби и щастливи мигове заедно. Родените в първата декада са изложени на неприятни случайности и конфликти с познати и непознати. Ако все пак нещо трябва да се свърши направете го в първите часове на работното време. С напредването на деня тъмнината ни обгръща, Луната навлиза в знака на Водолея, с когото винаги ви е трудно да се разберете. Предстои новолуние, което може да ви скара с приятели и близки.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

При вас на едно място ще се пропука леда в отношенията, но на друго ситуацията ще излезе от контрол и ще се отиде към приключване. И понеже винаги разчитате на двойно, този ден няма да ви остави на сухо, независимо негативните влияния. Ако изпаднете от една класация, ще се озовете в друга, дори и да е на по-ниско ниво. Но на фона на проблемите на околните, вашите ще са търпими и в следващите дни ще ви активизирнат в положителна посока. Бъдете отговорни, не предавайте тези, които разчитат на вас и на които ще разчитате.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Отстъпете крачка назад, огледайте се, направете инвентаризация на отношенията преди да тръгнете напред от понеделник. Като знак подвластен на фазите на Луната, Ракът винаги чувства дисбаланс по време на новолуние. Съпротивителните ви сили и личния ви имунитет отслабват. Не правете излишни ходове и движения, които може да дадат повод на конкуренцията да ви захапе. Не си поставяйте високи цели. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Не носете украшения от кости и рога.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Сложете край на фалшиви и разболяващи връзки. Луната навлиза в знака на опозицията ви Водолея. В първите часове на урешния ден предстои новолуние, което ще ви дистанцира неприятно от родители и деца, ще създаде дискомфорт в отношенията с приятели и може да ви постави в доброволна или принудителна изолация. Не е ден за преговори, за старт на нови инициативи и за опити да се влезе в нова среда. Ще срещате невидима преграда и колкото и да се опитвате да направите крачка напред ще бъдете стопирани.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Важното свършете по най-бързия начин. Навлизате в дестабилизиращ и изсмукващ силите ви период. Добре е да запазите завладените до момента позиции и да не поглежате към нещо друго. В деня преди точното новолуние астралната мъгла се сгъстява. Трудно е да доловиш кой какво иска и към какво се стреми. Може да получите подвеждащи предложения. Не взимайте решения по отговорни въпроси. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Дистанцирайте се от натрапници и не позволявайте намеси.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Денят не започва добре, хватката се затяга, претенциите към вас се увеличават, никой не се събразява с нуждите ви. Следобед ще има проблясъци в отношенията, но не поради някакви светли чувства и привързаности, а поради належащи нужди. Близки и приятели ще закъсат и ще опрат до вас. Това ще помогне да поставите условията си и да извлечете някои ползи. Но най-добре ще направите, ако не се намесвате, ако оставите всеки да си изсърба попарата и сам да се оправя в кашите, които е забъркал.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес и утре попадате в зациклени и безперспективни състояния. Колкото повече мърдате, толкова повече примката ще се затяга. Не предприемайте нищо съществено. Предстоящото утре сутрин новолуние в знака на нехармоничния ви Водолей ще увеличи дистанциите, ще покаже обратната страна на медала-взаимност, ще извади на повърхноста заспали страсти и усещания, които ще нараняват и обезсърчават. Стойте далече от фалшивите връзки, не се обвързвайте, не изневерявайте и не позволявайте намеси.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Дайте си сметка докъде може да стигнете в действия и разходи и къде трябва да спрете. Денят е безенергиен. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Максимално ограничете разходи и контакти до неделя. Едно гостуване ще ви създаде повече неудобства, вместо приятни и релаксиращи моменти. И най-малките движения ще ви изтощават. Не е ден за гонене на рекорди и амбициозни цели. Не поемайте чужда отговорност. Концентрирайте действията си в тесен семеен кръг. Парирайте всеки опит за въздействие.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Луната напуска вашия знак. Предстои пречистващо амбициите новолуние във Водолей. Днес и утре не се занимавайте с нищо сериозно. Всичко, което започнете ще тръгне накриво и ще изисква в бъдеще повече вложения и поправки. Ако до неделя направите на всички нива нужното разчистване, ще освободте сили, средства и база за наистина печеливши инициативи. Не позволявайте да ви предизвикват да бързате, да се отказвате от някои защити и предпазни мерки. Този ден прокарва разделителната линия между приятели и врагове.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

В първите часове на утрешния ден предстои новолуние във Водолей, което ще се отрази притеснително и вредно на приятелските ни връзки. Ще направите някои неприятни разкрития. Ще си проличат интерсите на тези, които по някакъв начин ви ограбват или печелят чрез вас и действията ви. Дано си дадете сметка кой и доколко ви обича и цени. Не си затваряйте очите пред издънките на приятели и партньори. Не се предоверявайте, направете равносметка на живота си. Вземете голямата метла и прочистете наоколо.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

Риби 20 феврури – 20 март

 

От това новолуние във Водолей, до новолунието в Риби на 26 февруари ще преминете през личностна и професионална инвентаризация, през процес на пречистване на отношения и дейности, на които в момента разчитате. Този ден изисква да се отдръпнете от фалшивите връзки, да разчистите терена на личния си бизнес, да не допускате повече вмешателства и предателства. Гонете от съзнанието и ежедневието си всичко, което усещате като фалш и лицемерие. Дайте си едномесечен срок, в който да се откажете от вредните си навици.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив, трудно ще се справяте сами. Търсете нови контакти и приятелски връзки, нови партньори в бизнеса и в любовта. До октомври трябва да решите и юридически или наследствен проблем. Осигурете свежи пари и законова защита за старта на новите си иницативи през 2018 г.

Родените днес лесно ще попадат в примамки и ще изпадат в зависимости. Порокът с цялото му измамно пристрастяване ще ги преследва. Сами трудно ще се справят в живота. Ще се нуждаят дълго от личната ви подкрепа и съдействие. Пазете ги от лоши очи и влияния.

Не се приближавайте към партньора. Още със зачатието си тези деца ще се срещнат с тъмните сили. Внимавайте, вземете предпазни мерки, дайте по-добра участ на бъдещето си дете в следващите благоприятни за зачеване дни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване