Thalloderma Shop
01/27/17 05:33
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов се среща с Тръмп

 Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще замине през уикенда за САЩ, където за четвърти път ще участва в Националната молитвена закуска, която се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ. Той ще е първият български политик, който ще види от близо американския президент Доналд Тръмп, който по традиция следва да присъства на събитието. По време на посещението си в САЩ Цветанов ще проведе редица срещи, съобщиха от партията пред "Монитор". Той вероятно ще разговаря с шефове на специалните служби, както и с представители на еврейските организации.

Срещата се провежда ежегодно, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването й. По време на закуската освен президентът на САЩ традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация и въоръжените сили на страната. На форума се канят политически и религиозни лидери, дипломати, бизнесмени и хора на науката от различни държави.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване