Thalloderma Shop
01/28/17 07:33
(http://www.klassa.bg/)

Диалогът с потребителите ни прави по-добри

 „Досегашният ми опит ме е научил, че активният диалог с потребителите ни прави по-добри, а това е от полза за всички“, това каза по време на официалната церемония по приемането на поста служебният министър на енергетиката Николай Павлов.

„Осъзнавам отговорността да поема поста министър на енергетиката и основната цел на моята работа ще бъде запазване на енергийната стабилност на страната и нормално функциониране на сектора. Ще продължим либерализацията”, добави той обеща публично обсъждане на модела за пълното освобождаване на пазара. Преди това предшественичката му на поста му предаде доклада на Световната банка за либерализация на електроенергийния пазар.

„Ще работим за диверсификация на маршрутите на газ. Пряк свидетел съм на резултатите и постигнатото. Ще го продължим, така че следващото правителство да има над какво да надгражда. Ще има приемственост на екипите , на поста си остава изпълнителният директор на БЕХ Петьо Иванов и шефовете на държавните енергийни дружества”, заяви още Павлов.

„Следващата седмица ще има зам.-енергиен министър, който разбира от ток”, увери Павлов. Нямам никакви тревоги за сигурността електроенергийната система, добави той, каза Павлов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване