Thalloderma Shop
01/28/17 18:41
(http://www.klassa.bg/)

Леонид Решетников: Народът на България е народ-страдалец

 Новият президент на България Румен Радев, едва встъпил на длъжността държавен лидер, промени своите проруски възгледи от времето на президентската кампания с друга позиция. На първата си пресконференция Радев увери, че той е натовски генерал, който не споделя позицията за дружба с Москва. Маневрата на Радев с „преобуването“, както и перспективите в политическия живот в България оценява председателят на наблюдателния съвет на „Цариград медиа“, генералът-лейтенант в оставка от Службата за външно разузнаване, историкът Леонид Петрович Решетников, съобщава руското електронно издание „Царьград“, цитирано от Фокус.
Народът на България е народ-страдалец - уверен е Решетников. – Той иска промени, но така и не ги получава. Падат му се политици, неспособни да прекроят историята. 
„Вакуумът образувал се след изтеглянето на Русия от България и Балканите като цяло, от Сърбия и т. н. Когато си тръгнахме, този вакуум бе запълнен от американците с техни довереници“, казва Решетников. 
Според него, българският народ настоява за сътрудничество с Русия. 
„У хората, у мнозина се появява желание да махнат с ръка на всичко, да заминат. От България заминаха милион, два. Заминаха и работят в Европа“, резюмира той. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване