Thalloderma Shop
01/28/17 07:34
(http://www.klassa.bg/)

Юнкер с благодарствено писмо до Борисов

 Прощално писмо от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер е получил днес експремиерът Бойко Борисов. "По време на Вашия мандат България беше надежден партньор в осъществяването на инициативите от европейския дневен ред, част от които са прилагането на Инвестиционния план за Европа, установяването на Европейската гранична и брегова охрана и Енергийният съюз", пише в писмото на Юнкер. "Тази година отбелязваме десетата годишнина от членството на България в Европейския съюз. Тази година Вашата страна се подготвя да поеме Председателството на Съвета на ЕС в първата половина на 2018 г. В тези важни времена се надявам, че България ще довърши започнатото, ще завърши реформите, ще ги направи необратими и ще работи усърдно за нашето общо европейско бъдеще. В официалната кореспонденция лидерът на ЕК призовава за продължаване на започнатите реформи от правителството на Бойко Борисов. Юнкер дава за пример успешната реализация на инвестиционния план за Европа, основаването на Европейската служба за гранична и брегова охрана и Енергийния съюз”, заявява Жан-Клод Юнкер.

„В личен план за мен бе удоволствие да работя с Вас и Ви пожелавам всичко най-хубаво в бъдещите Ви планове", гласи още посланието на председателя на ЕК.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване