Thalloderma Shop
02/02/17 06:11
(http://www.klassa.bg/)

63 компании се борят за „Инвеститор на годината“

 63 компании ще се борят за наградата „Инвеститор на годината“ за 2016 г., съобщиха от Българската агенция за инвестиции (БАИ). Вчера бе крайният срок за подаване на номинации и включване в надпреварата.

Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през миналата година в България. Отличията ще се връчат на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа за интелигентен и устойчив икономически растеж.

Тази година кандидатурите са на компании от всички сфери на икономиката, информационните технологии и здравеопазването. Предложенията за участие в конкурса били направени от търговски камари, областни администрации и общини, уточняват още от агенцията.

През следващата седмица журито ще оцени кандидатите и ще излъчи победители в следните категории: Инвеститор на 2016, Инвестиция на зелено на годината, Инвестиция в разширяване на бизнес, Инвестиция в иновативен бизнес, Инвестиция в човешки капитал, Инвестиция в сливане/придобиване, Успешен стартъп, Община в България с най-много инвестиции за 2016 г. и награда за социална инвестиция.

Членове на журито са представители на Министерството на икономиката, БСК, телевизионни и печатни медии, както и миналогодишният носител на наградата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване