Thalloderma Shop
02/08/17 11:38
(http://www.klassa.bg/)

Домусчиев и неразривната връзка

     Много ми е интересно как хора, които никога не се спечелили един лев без политическа протекция от страна на властта, как като натрупат някой и друг милион започват да се изживяват като аристократи, които не живеят в тази реалност. Чета халюцинациите на Кирил Домусчиев и се чудя как може толкова арогантност да се побере в толкова малък човек. Според него безработица в България няма. Това била фалшива статистика. А хората, които не работят са си виновни сами. "Гледам по телевизията млад човек да казва: "Докато са живи мама и татко, нямам зор да ходя да работя".
Той си взима социалните помощи", е казал днес Домусчиев. Майко мила и този трябва да се води елитен бизнесмен! В България няма социална програма, която трайно да подпомага такива млади хора като литературният герой описан от него. Изобщо митологията, че човек може да живее от социални помощи и да не търси работа сигурно много върви на корпоративните партита, между две истории за силиконовите любовници на господата, ама да ни я продават и по медиите вече ми идва в повече. И второ - Домусчиев реве, че имало глад за кадри, ама не казва нищо за ниските доходи. Защото между липсата на кадри и малките заплати май има неразривна връзка. Дори и да предположим, че съществуват такива млади хора, които се опияняват от мисълта да живеят от "социални помощи", нима няма да могат да бъдат накарани да станат от дивана, ако им се предложи адекватно заплащане. Много пъти съм се чудил защо българският бизнесмен ала Домусчиев е в състояние да произвежда глупост след глупост, но вече се отказах да търся отговор. За сметка на това получих друг - вижте Домусчиев, вижте и състоянието на България. Тук връзката също е неразривна...

Харесва ми
Харесва ми
Любов
Ха-ха
Еха
Тъжно
Ядосан
 
Коментар

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване