Thalloderma Shop
02/09/17 10:21
(http://dariknews.bg/)

Безрезервна подкрепа получи кметът Николай Грозев от жителите на Съдиево

Пред препълнената зала на Пенсионерския клуб в село Съдиево, кметът на община Нова Загора Николай Грозев, съвместно с част от екипа си и кмета на селото Ленко Влаев, представиха Капиталова програма на Общината за 2017 година.

Жителите бяха запознати в детайли с поставените приоритети и планираните дейности, с цел подобряване благосъстоянието на жителите на общината. Във връзка с увеличаването на разходите за чистота, кметът Грозев призова жителите на селото да не изхвърлят пепел, строителни, животински и растителни отпадъци в съдовете за смет, тъй като те са предназначени само за битови отпадъци.

Той сподели, че с цел намаляване на престъпността на територията на общината са предприети действия за осигуряване на осветление на главните улици в малките населени места през цялата тъмна част на денонощието.

Обсъдени бяха и други въпроси относно инфраструктурата, безработицата, опазването на селскостопанската продукция и битовата престъпност, нарушенията на обществения ред.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване