Thalloderma Shop
02/09/17 08:34
(http://dariknews.bg/)

Габровец, дрогиран с три вида наркотик, кръстосва Велико Търново с автомобил

Служители на "Пътна полиция" във Велико Търново задържаха 50-годишен мъж от Габрово, засечен да шофира под влиянието на три вида наркотик - тетрахидроканабинол, метамфетамин и амфетамин.

Тази информация разпространява вестник "100 вести" днес.

С него са арестувани и пътниците в колата - 28-годишен великотърновец и 41-годишен мъж от габровското село Донино.

Полицейската проверка е направена малко преди полунощ в неделя - 5 февруари, на ул. "Христо Ботев" във Велико Търново. Тримата мъже пътували с лек автомобил "Мазда". Зад волана седял 50-годишният габровец.

При претърсването на колата полицаите открили 14 грама метамфетамин и канабис. При последвалата проверка и на водача за употреба на наркотични вещества апаратът дал положителна реакция.

Заедно с него са арестувани и спътниците му, най-вероятно по подозрение за разпространение на наркотици. Повод за това предположение дава фактът, че на 27 януари великотърновските полицаи отново бяха спипали 41-годишния от село Донино "в крачка". От информацията на изданието научаваме, че отново става въпрос за наркотик.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване