Thalloderma Shop
02/09/17 06:07
(http://www.klassa.bg/)

Кадър на БСП пое Ямбол

 40-годишният досегашен зам.-кмет на община Тунджа Георги Динков Чалъков е новият областен управител на Ямбол, назначен от служебния премиер.

До сега той отговаряше в изцяло слесктаа община за ресорите общинската собственост, икономическите и стопански дейности, благоустройство и комунални дейности, както иза секторите, свързани с управлението и разпореждането с горския фонд, социални програми по заетост.
Чалъков е завършил УНСС, специалност „Икономика и управление на търговията“. Работил е в частния бизнес. Има два мандата като общински съветник от групата на БСП , а в периода 2011-2015 г. е бил председател на постоянна комисия „Стратегии, стопанска политика, европейски проекти и програми, планове за развитие“ и член на комисия „Бюджет и финанси“.Семеен, с две деца.

При освобождаването на поста досегашния ямболски губернатор, 37 – годишният ексдепутат Димитър Иванов /ГЕРБ/ изказа благодарности на кметовете от областта и ръководителите на държавните структури.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване