Thalloderma Shop
02/09/17 13:02
(http://dariknews.bg/)

Пращат алоджия на съд, получил над 50 000 лева от чужденци

Обвинителен акт срещу 28-годишен мъж от Дянково внесе Окръжна прокуратура-Разград заради неплатени данъчни задължения. Пламен Т. не декларирал парични преводи, които получавал от различни лица от чужбина – съобщават от Апелативна прокуратура-Варна.
От февруари 2011 г. до септември 2015 г. подсъдимият получавал парични преводи от различни лица в Швеция, Германия, Турция и Холандия. Така по 91 превода 28-годишният Пламен Т. получил сумата от 56 714 лева.
В качеството си на данъчно местно физическо лице той имал задължението да декларира и заплати данъци за придобитите доходи от източници както у нас, така и в чужбина. Общата сума на данъчните задължения, които той не декларирал и не е платил, е 5217 лева, сочи назначената по делото икономическа експертиза.
По време на досъдебното производство Пламен Т. не дал обяснения, но се признал за виновен. Предстои делото срещу 28-годишния мъж да бъде насрочено за разглеждане в Разградския окръжен съд. 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване