Thalloderma Shop
02/09/17 12:30
(http://dariknews.bg/)

С богата програма Пловдивският културен институт посреща рождения си ден

Пловдивският Културен Институт днес навършва 2 години. По този повод той отвори врати още на 6-ти февруари с богато разнообразие от безплатни класове. Програмата по случай празника ще продължи до 12-ти февруари включително, уточниха за Дарик от института.
 
Всички пловдивчани и гости на града ще могат да се докоснат до необикновения свят на йога, да изваят телата си под звуците на горещо латино в класовете по Зумба, Свободни и модерни танци, както и да се запознаят с различни бойни техники в часовете по Даоитски практики, Багуа-джан и Тай-дзи.
 
Любителите на пантомимичното изкуство и екзотичната Капоейра също няма да бъдат пренебрегнати, тъй като организаторите са предвидили отворени класове и за тях.
 
„Основната ни цел е да участваме активно в обществения живот на Пловдив, да подкрепяме развитието на самодейни и професионални групи, клубове, състави, формации, центрове и студия, действащи в сферата на културата, изкуствово, музиката и танците, и това да е изцяло в полза на пловдивчани“, споделят от културния институт.

Пълната програма може да бъде проследена на сайта pki.bg. 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване