Thalloderma Shop
02/09/17 15:53
(http://dariknews.bg/)

Сдружение "Граждани за европейско развитие на България“ организира кръгла маса във В.Търново

Сдружение "Граждани за европейско развитие на България“ и фондация "Ханс Зайдел“ организират кръгла маса "Качествено образование за икономически растеж и по-високи доходи“ във Велико Търново.  

Събитието ще бъде открито от председателя на Сдружение "Граждани за европейско развитие на България“, зам.-председател на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева, кмета на Велико Търново и председател на УС на НСОРБ Даниел Панов и Богдан Мирчев от фондация "Ханс Зайдел“. На откриването ще присъстват представители на КРИБ и синдикални организации.

Милена Дамянова, експерт в Комисията по образование към ГЕРБ, ще представи управленската програма на партията в сектор "Наука и образование“. По време на кръглата маса ще бъдат презентирани редица панели, свързани с предизвикателствата и възможностите в предучилищното и училищното образование. Ще бъдат дискутирани възможностите за активно партньорство с бизнеса при изработване на образователната политика като гарант за качествената работна сила и стабилен пазар на труда. По време на мероприятието присъстващите ще обсъдят и ролята на Общините в управлението и развитието на съвременното образование.

Кръглата маса "Качествено образование за икономически растеж и по-високи доходи“ ще бъде открита на 10-ти февруари. Очаква се участие да вземе Бойко Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване