Thalloderma Shop
02/09/17 11:23
(http://dariknews.bg/)

Треньорът на кадетите на "Черно море Тича": Бием, но ни трябват повече мачове

Кадетите на „Черно море Тича“ победиха с 94-59 „Дунав“ Рс в двубой от 6-ия кръг на редовния сезон в зона Североизток,  но треньорите Кирил Петров и Владо Маринов са видели грешки, които трябва да се изчистват.
„Проблеми в мача с „Дунав“ нямахме. Победихме ги с 35 точки разлика. Въпреки това има много грешки, които трябва да изчистваме. Проблемът е, че нямаме сериозна конкуренция в групата. Доминираме в мачовете, побеждаваме с 30,40, 50, 100 точки, но ще дойдат двубоите със софийските отбори и там истината е друга.  Все още не сме срещали „Доростол“  в нашата група, които са другият фаворит. В събота ще играем срещу тях“, коментира Кирил  Петров.
„Проблемът при нас е липсата на игрова практика. Мачът с „Дунав“ бе четвърти официален от началото на сезона, а вече сме февруари. Подготовката я стартирахме през август, а 4 мача плюс един официален турнир в Бургас е твърде малко.  Губим игрови ритъм, което е много лошо. Момчетата не се чувстват уверени. Трябват ни още мачове“, добави Петров. 
Той призна, че следи, когато е възможно и представянето на софийските отбори, с които предстои по нататък „Черно море Тича“ (кадети) да се срещне. „Ще се опитаме, когато завършат двубоите в нашата група, да отидем до столицата, за да направим някоя контрола с местните отбори“, завърши треньорът.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване