Thalloderma Shop
02/10/17 12:38
(http://www.klassa.bg/)

Мале – новaта дестинация на Air France до Малдивите

 

От 1-ви ноември 2017 г., Air France ще лети два пъти седмично до Мале, столицата на Малдивите, с полет от летище Париж-Шарл де Гол. Тези полети ще се изпълняват с Boeing 777-200, оборудван с най-новите пътнически салони на Air France и с капацитет от 312 мест: 28 в бизнес, 24 в Premium икономична и 260 в икономичната класи. С тази нова дестинация Air France разширява мрежата си с една от най-популярните туристически дестинации в Индийския океан.


"Полетите на Air France до Мале засилват присъствието на компанията в една от най-желаните развлекателни дестинации, където тя е лидер с качеството на продуктите и услугите, които предлага на своите клиенти. Air France също е европейският лидер в Индийския океан, позиция допълнително подсилена от тази нова дестинация ", заяви Франк Тернер, Главен изпълнителен директор на Air France.


Разписание на полетите (в местно време)


AF222: Излита от Париж-Шарл де Гол в 20:50, пристига в Мале в 10:20 на следващия ден;

AF223: Излита от Мале в 13:05, пристига в Париж-Шарл де Гол в 19:35

Полетите ще се изпълняват в сряда и събота с излитане от Париж и в четвъртък и неделя с излитане от Мале.


На борда на Boeing 777 до Мале, пътниците ще се насладят на удобствата на най-новите пътнически салони на Air France.  

В бизнес класата, креслото се адаптира индивидуално от всеки пътник - от място за сядане до реално 2-метрово легло. В сърцето на извитата конструкция всеки пътник създава собствено пространство. Креслото с мека пяна е проектирано да предложи безупречно качество на съня. Мека завивка с XXL размер  и пухена възглавница осигуряват максимален комфорт. Всеки пътник разполага с 16-инчов (41 см) HD сензорен екран.


В Premium икономичната класа, пътниците се наслаждават на нови, по-меки възглавници и поставка за краката с различни позиции. В икономичната класа, креслото е с изцяло нов дизайн - с допълнително пространство за краката, нови възглавници, мека облегалка за глава, по-широка масичка и т.н. Има и нови удобства като например електрически контакти и държачи за слушалки. Значително по-големите HD сензорни екрани - 12 инча в Premium икономичната и 9 инча в икономичната класи  добавят допълнителен комфорт. На разположение, при поискване, са  повече от 1000 часа програми с филми, игри и музика.


Мале е столица, икономически, търговски и културен център. Този град е врата към Малдивите и е изключително популярен с тълпите любопитни туристи, които идват да се възхищават на прекрасните пясъчни плажове, тюркоазените води на множество лагуни и богатото на цветове и живот коралово морско дъно.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване