Thalloderma Shop
02/10/17 13:52
(http://dariknews.bg/)

Новият областен управител на Ловеч прие поста

Новият областен управител на Ловеч Пенка Николова прие поста от досегашната губернаторка Ирина Митева. За това информират от пресцентъра на областната администрация. Двете разговаряха на четири очи, а после се срещнаха и екипа на администрацията.
Митева благодари на хората, с които е работила, като подчерта, че в администрацията е свършена много работа. „Областният управител е като президента, но няма само представителни функции. Областният управител взема еднолично решенията, както и носи отговорността. Всички тези хора ще бъдат във ваша помощ, но отговорността ще я носите вие”, каза в обръщението си към новоизбраната губернаторка Митева.
 
„Познавам екипа на областна администрация, с много от вас сме работили по различни проекти или други дейности, нямам нагласа да правя промени в екипа, знам, че всички могат и се справят добре. За мен на първо място е организирането и доброто протичане на изборите. Считам, че не би трябвало да се усети и това, че има някакви промени от хората в областта - трябва да се спазват всички поети ангажименти, дати, срокове и работата да продължи”, обърна се към служителите на администрацията Пенка Николова и изрази надежда за успешна съвместна работа.
Новоназначеният и освободеният областен и екипът си пожелаха да се съхрани стабилността в област Ловеч, да няма природни бедствия и тежки пътни произшествия.
 
Екипът на администрацията се представи пред Николова и декларира готовност за добра работа.
Цветя на двете дами поднесе дългогодишният служител на администрацията и главен секретар в момента Константин Карловски. 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване