Thalloderma Shop
02/10/17 06:52
(http://dariknews.bg/)

Преглед на регионалния печат на 10.02.2017 г.

„Образуваха следствено дело за бой с участието на полицай“ – водещото заглавие за „Екип 7“. Ивелин Мутафов не бил на работа по време на инцидента, мъж от Дряновец твърди, че го е нападнал пред дома му – разказва статията. „БСП-Разград подреди кандидатдепутатската си листа“ – заглавие от стр. 2 в „Екип 7“. Областният съвет на партията определи за водач доц. д-р Станка Дамянова, последната дума ще има Националният съвет – разказва статията. „Заради нови свидетели отложиха делото за убийството в Брестовене“ – заглавие от стр. 7 в „Екип 7“. Те били поискани от защитата на двамата обвиняеми, ще ги разпитват през март – разказва статията.
„Четири опита и две довършени телефонни измами са станали за едно денонощие в Разград“ – водещата тема за „Гледища Днес“. В капана на мошениците вече се хванаха и двама мъже – разказва статията. „Какви са хората, лепнали си сифилис в Разградско?“ – пита на стр. 2 „Гледища Днес“. Отговорите са в статията – по години, професии и населени места. „80-годишен юбилей отбелязва Петранка Дацкова-Луканчевска“ – заглавие от стр. 6 в „Гледища Днес“. Тя остави светла следа в развитието на разградската култура в продължение на десетилетия – разказва статията. 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване