Thalloderma Shop
02/10/17 06:57
(http://www.klassa.bg/)

Сергей Лавров: Русия е готова за широко сътрудничество с администрацията на САЩ

 Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров в интервю с вестник „Известия“ заяви, че Москва е готова за сериозно сътрудничество с администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп. 
„Изграждайки диалог с американската страна, ние внимателно следим и отчитаме основните тенденции в социално-политическия живот на САЩ, а също така и тяхното влияние на международната арена. Очевидно, че сред американските граждани в последно време се увеличава искането за промяна, както във вътрешните работи, така и в частта на взаимодействие с външния свят. Това стана важен фактор за гарантиране победата на президентските избори на кандидата от Републиканската партия Доналд Тръмп“, отбеляза Лавров. 
Той подчерта, че Русия е готова за пълноценно сътрудничество с новата американска администрация по всички въпроси, като се спазват принципите за равноправие, взаимно уважение и признание на интересите. 

Превод и редакция: Мария Динкова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване