Thalloderma Shop
02/10/17 05:22
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 10 февруари, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ден на призив, на желание да се изявиш, да бъдеш пръв да привлечеш съюзници и съмишленици. Сега е момента за привличане и на качествени хора в екипа ви, за контакти с нови партньори за преговори и опити за влизане в нова среда. Препоръчва се диета без много течности, за да не се усвои обратно изхвърлената от организма шлака. Посетете близки и приятели, които имат личен проблем. Ден на маниакалните депресии и лунатичните изпълнения. Нуждем се от много любов и внимание. Покажете го, докажете го, обичайте и позволете да ви обичат.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Пълнолунието придружено с лунно затъмнение ще постави Слънце и Луна в пречупващи аспекти спрямо вашето Слънце. Отношенията с родители и деца зациклят. Може да се очакват и проблеми в партньорските връзки, опити за оказване на натиск и ултимативно поведение. Тази вечер меланхолията ще ви обсеби. Не оставайте сами, постарайте се да бъдете в компанията на близки и приятели с оптимистично поведение и топли чувства към вас. Ще се нуждаете от подкрепа. Изправяте се срещу големите си страхове.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Най-добрят ден в месеца за сформиране на нов екип и влизане в нова група по интереси. Ден на тръбача, който свири сбор. Ако се чувствате способни за тази роля, действайте, поканете и назначете нови хора, търсете начин да влезете в перспективна среда и да привлечете квалитетни хора за дейностите, които ще развивате. Преговорите вървят с пълна сила. Кандидатствайте за нова позиция на място или извън полето на пряката ви дейност. Всичко предприето днес ще донесе късмет и по-добри позиции в бъдеще.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Застанете на стартова позиция. Денят дава възможност да подпишете нов договор и да привлечете силни съюзници в полето на личната си дейност. Сега е момента да прекрачите ограниченията и да започнете нещо ново. Бъдете сигурни, че усилията ви ще дадат плодове в бъдеще. Влезте в нова среда, кандидатствайте за престижни позиции на работното място и извън него. Опитайте и самостоятелна бизнес инициатива. Регистрирайте фирма или обогатете предмета си на дейност. Не оставайте сами, меланхолията ни дави.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Бъдете внимателни. В първите минути на утрешния ден предстои пълнолуние с Лунно затъмнение в Лъв. Това положение оказва негативно влияние повече върху жените и тълпата като цяло, засяга болезнено емоционалния ни живот и се отразява негативно на връзките. Този ден дава възможност да постигнете напредък в бизнеса, за сметка на партньорствата и любовта. Ще се наложи болезнен избор. Вечерта може да ви обземе меланхолия, да почувствате особена самота и изолираност. Нека тези, които ви обичат да останат с вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на очаквани и неочаквани придобивки, на възможност да влезете в нова среда, да привлечете подходяща клиентела и сътрудници. Ако в дните около пълнолунието спазвате диета ще отслабнете с няколко килограма. Не влагайте прекалена емоция и очаквания в новите си иницативи. Шансът те да успеят е голям, но неуспехът не бива да ви разбалансира. Предстои лунно затъмнение, което влияе негативно на емоционалния ни живот и на женското начало. Не се оглеждайте дълго в огледало, не прекалявайте с грима и парфюма.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят ще отвори нови шансове и възможности, но и нови дупки в отношенията, които трудно ще се запълнят независимо старанията и възможностите ви. Ще получите предложения и покани, които трябва внимателно да се отсеят. Такъв шанс рядко идва. В този ден може да намерите иглата на късмета в купата сено от възможности, но и да се убодете на нея, ако не знаете как да се възползвате и докъде може да стигнете. Препоръчва се по-голямо физическо натоварване. Пазете очите. Сънищта ви няма да се сбъднат, но ще ви объркат.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои пълнолуние придружено с лунно затъмнение, което ще се отрази особено негативно на родените около 10 ноември. Тълпата не бива да се провокира. Може да се очакват критични обстоятелства засягащи инересите на много хора. Контролирайте емоциите. Не си позволявайте да ви завладее меланхолията независимо какво се случва в живота ви, какво губите или сте на път да спечелите. Не се знимавайте с магична дейност и не участвайте в опасни ритуали. Вероятно е противопоставяне между родители и деца.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Успехът днес идва от съвместните усилия, от иницативите на отбора или групата, в която работите и участвате. Може да ви предложат преспективна сделка и възможност за печалба, но за сметка на нечии инереси. Чувството ви за справедливост ще бъде поставено на изпитание, но нуждата може да го заглуши. Този ден подлага на проверка приятелски и семейни връзки, дава възможност заедно да спечелим или заедно да загубим. И силата, и неприятностите са там, където се събират повече хора.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Вчерашните загуби се превръщат в преимущества днес. Тези, от които в миналото сте имали нужда днес имат нужда от вас. От една страна стремежът е да се възползвате максимално, а от друга да помогнете и да си върнете загубеното доверие, интимност или партньорство. Предстои лунно затъмнение, което ще засегне болезнено емоциите и привързаностите към майки, съпруги и дъщери. Засилват се маниакалните депресии. Мислете, действайте и се движете оптимистично. Нищо да не се прави на всяка цена.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Това пълнолуние в знака на опозицията ви Лъва затъмнява Слънцето в знака на Водолея. Нещо ще ви бъде отнето, а нещо ще си отнемете сами с прибързана рекция или неадекватно на момента поведение. Днес и утре не си позволявайте да правите генерални изводи за връзките си, да отблъсквате някого или да привличате прекалено друг, когото не сте проучили достатъчно. Вероятно ще се наложи да се изправите пред невъзможни решения и избори, които ще ви раздалечат от един и ще ви сближат с друг. Бъдете верни на себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 феврури – 20 март

От това пълнолуние със затъмнение до новолунието в Риби, в което ще имаме слънчево затъмнение за Рибите ситуацията ще бъде напечена. Това, което днес ще ви се даде, ще придобиете и получите ще ви създава грижи до края на месеца и ще изисква реформи, които ще променят връзките, работата и положението ви в обществото. Бъдете особено внимателни и със здравето. Предстоящите две седмици ще ви накарат да преосмислите връзките и да вземете решение да се откажете от вреден навик.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Поставени сте на кръста на изпитанията, ще се налага да взимате болезнени решения, а някои от връзките ви може да ви създадат повече проблеми отколкото удовлетворение. Ще се разминете с почивката, ако се решите на раздели с досегашните си партньори.

До ноември юридическата ви позиция е силна.

Родените днес ще започнат живота си с пълнота и сила, но с тежки семейни позиции. Могат да загубят в бъдеще получената подкрепа, ако не зачитат тези, които са ги обгрижвали и подкрепяли. Имат дарба, която ще ги направи известни и богати, но народът е казал „Пази Боже сляпо да прогледне”.

Заченатите днес ще имат силна връзка със света на душите. Ще живеят в някаква особена меланхолия и тъга по света, от който идват. Ще бъдет поети и душевно извисени натури.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване