Thalloderma Shop
02/11/17 15:30
(http://dariknews.bg/)

Дузпи решиха финалния мач в турнира за „Купа Разград“, Дянково спечели

Дузпи решиха и финала, и мача за третото място в турнира за „Купа Разград“, който за втора година послучай празника на града организира читалище „Делиорман“.
Шест тима се включиха в надпреварата, извън обявения срок заявка подаде и тим от Киченица, но заради неспазване на регламента не бе допуснат в турнира, на малките футболисти обаче бе дадена възможност извън състезанието да поиграят с връстниците след финала, докато организаторите подготвяха наградите.
До финала стигнаха отборите на ОУ“Отец Паисий“-Дянково и „Лудогорие“-Мортагоново. Редовното време завърши при резултат 1:1 и според регламента се пристъпи към изпълнение на дузпи. Наказателните удари се биеха от центъра, никой от  първите петима малки футболисти не успя да уцели вратата, така се стигна до шеста дузпа, представителят на Мортагоново не вкара, но точният удар на Хюсню Етем от Дянково донесе победата за неговия отбор.
В малкия финал също се стигна до дузпи, отново след равенство 1:1 в редовното време. С един отбелязан наказателен удар от петте по регламент „Орлетата 05“-Разград победиха „Орлите“-Разград и получиха наградата за трето място – парична премия, каквито, но с по-висока стойност имаше и за победителите и класираните на второ място.   
Състезанието се проведе със съдействието на общинския съветник от ДПС Ахтер Велиев, който осигури ваучер за безплатен зъболекарски преглед и манипулация за голмайстора на турнира. Наградата спечели Димитър Димитров от отбора „Орлетата 05“-Разград. Връчени бяха още два индивидуални приза. За най-техничен състезател бе обявен Йозджан Шабан от „ОУ“Отец Паисий“-Разград, а за най-коректен – Митко Еленков от Дянково.
В организацията на турнира съдействие оказа и пицария „Крейзи форест“, която осигури обяда на участниците.
Ето резултатите от всички мачове:
Първи кръг:
ОУ"Отец Паисий"–Дянково - “Орлетата 04”–Разград 2:2
„Орлетата 05“–Разград - "Лудогорие - Мортагоново"–Мортагоново 1:3
“Орлетата 04”–гр.Разград - "Орлите"–гр.Разград 2:3
"Лудогорие - Мортагоново"–с.Мортагоново - ОУ"Отец Паисий"–Разград 5:2
"Орлите"–гр.Разград - ОУ"Отец Паисий"– Дянково 0:2
ОУ"Отец Паисий"–Разград - „Орлетата 05“–Разград 1:4
Втори кръг:
„Орлите“ – „Орлета 05“ – 1:2 (1:1 в ред.вр.)
ОУ“Отец Паисий“-Дянково – „Лудогорие“-Мортагоново – 2:1 (1:1 в ред.вр.)


 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване