Thalloderma Shop
02/11/17 15:30
(http://dariknews.bg/)

Първа победа за „Велбъжд” в контролите, 2:1 над „Банско”. Успех и за "Марек"

Кюстендилският „Велбъжд” постигна първа победа в контролните си срещи преди пролетния полусезон, като победи с 2:1 „Банско”. Двубоят се игра в Сандански. И трите гола в мача отбелязаха играчи на „Велбъжд”.
Симеон Димитров изведе кюстендилци напред в резултата с гол в 30- та минута. Атанас Пенков реализира дузпа за 2:0, отсъдена за нарушение срещу Виктор Анастасов.  Радостин Джогански си вкара ефектен автогол в 65- та минута за крайното 2:1. Джогански игра като десен бек.
„Доволен съм от успеха, защото имахме нужда от него, след натрупаните загуби в контролите. Надявам се победата днес да повиши настроението в отбора”, каза за Дарик старши треньорът Юлиян Кръстев.
Това беше последната проверка на „Велбъжд” преди официалния старт на сезона за 2017 година. Първото изпитание ще бъде двубоя с „Беласица”, в среща от турнира за Купата на АФЛ. Мачът ще е на 18 февруари, като има голяма вероятност да се играе на стадион „Осогово”.
"Марек 1915" победи с класическото 3:0 "Рилски спортист", на терен на "Царско село". Голове на Илиян Чавдаров, Джордж Николов и Робертин Атанасов.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване