Thalloderma Shop
02/11/17 06:42
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 11 февруари – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Денят започва с ограбващо емоциите и чувствата ни лунно затъмнение в знака на царската власт Лъва. Разместват се сили и позиции. Бъдете внимателни. Не посягайте към, където може да ви ударят през пръстите. Вероятно е да загубите силна подкрепа и благодетел, но и нови шансове да се появят след този момент. Контролирайте апетитите, особено в любовта и чувствата. Лош ден за изневери. Податливи сте на всякакви съблазни и изкушения. Спазвайте диета на всички нива и ще избегнете неприятностите.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Рисков и неблагоприятен ден за родените около 10 май. Пълнолунието придружено със затъмнение поставя Слънце и Луна в пречупващи аспекти спрямо вашето Слънце. Този ден може да провали връзки градени с години, да предизвика агресия, непоносимост и скандали по незначителни поводи. Апетитите и амбициите се изострят. Очертават се остри сблъсъци на интереси, особено между поколенията. Деца и родители трудно ще се разбират, а баба и дядо най-много ще страдат. Не рискувайте, бъдете дипломатични.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден зареден с огромна агресия, амбиция и апетити, които трудно ще се задоволят и ще ни настроят един срещу друг. Може да изпитате силни чувства и страсти, но удоволствията ви ще траят кратко, ще се плащат с големи лихви и сълзи. Не правете това, което не искате да ви направят и причинят. Ще ви се отразят добре всякакви форми на аскетизъм, отдалечаване от суетата на деня и от хората, които  се опитват да ви изкушават и използват като маша за личните си интереси. Ограничете контактите, не взимайте важни решения.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден на огромните апетити и на съблазните, на които е трудно да устоиш. Ставате лениви или изпитвате силна превъзбуда от нечие присъствие или отсъствие. Ще се окажете лесно податливи на влияния. Ще се оставите да ви убедят в нещо, което ще се окаже лъжа. Предоверяването ви ще се използва от конкурентите и враговете, които целят да ви настроят негативно спрямо наистина важните хора в живота ви. Днес скандалите разболяват, а и сексът не е на ниво. Наблегнете на бобовите храни, не яжте ябълката-плода на изкушението.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

В първите часове на деня наблюдаваме лунно затъмнение във вашия знак. Аспектът ще се отрази негативно на лъвската власт, на лъвските ви амбиции, на желанието да имате повече отколкото ви се полага. Не притискайте околните. Може да се появи ответна реакция или съдбата да ви заложи капан, в който да попаднете с цялото си лъвско великолепие. Не позволявайте да ви ръководят страстите, да ви въздействат хора с едни или други виждания и убеждения. Смирете апетитите, ограничете контактите, не участвайте в залагания.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Обикновено не сте от хората, които се пречкат в игрите на големите, но днес ще ви се отдаде такава възможност. И докато хората с лъвски амбиции се карат за кокала вие може тихомълком да отмъкнете малко парченце и за себе си, да вкусите от забранения плод на страстта и властта и да изправите гръб. Но това ще е за кратко. Всичко, което ще се случи в този ден е временно, особено удоволствията и изпитаното блаженство. Ще се плаща с лихвите всяко невнимание или неангажираност към нуждите на близките.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на плътски изкушения и астрални битки. Увеличете самоконтрола, не позволявайте да ви запленяват страсти и желания. Днес с лекота късаме забранения плод на връзки, които ще ни вгорчат живота веднага след като го подсладят. Малко повече аскетизъм ще ви предпази от грешки и прибързани действия, особено в любовта. Около вас е пълно с ласкатели стремящи се да използват личния ви, обществен и емоционален потенциал за своя облага. Нищо съществено да не се предприема. Взетите днес решения са погрешни.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Родените около 10 ноември днес може да изпият до дъно горчивата чаша на неравностойните връзки в любовта, на работното място и в средата, в която напират да се внедрят. Пълнолунието придружено с лунно затъмнение поставя Слънце и Луна в пречупващи аспекти спрямо вашето Слънце. Така в хороскопа ви се образува кармичен кръст на сили, с които ще е трудно да се преборите. Денят е пълен с изкушения, на които е почти невъзможно да устоиш. С всяко действие днес ще си затруднявате живота утре. Не правете и прибързан финансов избор.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Този ден ще размести пластовете на работното ви място и в екипа, в който се изявявате, учите или спортувате. Предстоят рокади, които ще се отразят негативно на един, но положително на друг и това може да сте вие. Не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Не е ден за изневери, но може да разберете за такива и живота ви да се усложни. И ако до момента сте били аутсайдери ще се окажете на първо място поради взаимната елиминация на опасните ви конкуренти. Утрешният ден ще е доста по-тежък за вас.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Въздържайте се от активни действия и инициативи. Смирете апетитите и не се съгласявайте на копромиси в желанието да имате нещо трудно постижимо. Днес краткотрайното удоволствие и удовлетвореност от постигнатото ще бъдат платени и последвани от дълги дни на непрекъснато натоваране болка и грижи. Не подписвайте нови договори за работа, все пак е събота. Отлагайте за понеделник взимането на отговорни решения. Не се претоварвайте, не обещавайте повече отколкото може да изпълните и не изневерявайте на стила си.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Един от най-тежките ви дни за дълъг период от време. В знака на опозицията ви Лъва тази нощ имаше пълнолуние с лунно затъмнение засягащо болезнено ин енергиите, женското начало и тълпата. Вероятни са провокации, проблеми с близките и намален виталитет, особено за родените във втората декада. Бъдете внимателни в отношенията с любими, майки и сестри. Не си позволявайте изневери, не искайте много от живота и не провокирайте скандали, които ще се разрастват и не се знае накъде ще избият.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Навлизате в тридневен рисков период, който ще засегне болезнено професионалните ви и семейни връзки. За всичко може да са виновни любовните ви афери поместоработа. Контролирайте емоциите, не избързвайте в преценката. Този ден ни изкушава по всички възможни начини. Провокатори търсят слабите ви места, Любовните отношения са неравностойни и с липса на перспектива. Не се препоръчват нови запознанства и сключване на брак. Сетивата болезнено търсят наслада, за която ще платите с дълги дни на болка и разочарование.

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е петица. Предстоят промени, старт на нова работа и нова връзка. Пригответе се за навлизане в нова среда тук или в чужбина. Всяка промяна ще ви носи късмет и лично удовлетворение. Направете избора си до октомври. До тогава юридическата ви позиция е силна, законът и правото ще работят за вас.

Родените днес ще бъдат белязани от печата на лунното затъмнение, което ще се отрази по-негативно на момичетата. Затъмнява се женското начало. Тези деца ще имат пролеми в отношенията с майки, сестри и любими, ще дават много, а ще получават малко. Съдбата ще играе важна роля в живота им. Ще трябва да се справят с непредвидени случайности и загуби. Очертава се кармична връзка с човек роден под знака на Лъва.

Тази нощ е неблагоприятна за зачеване, а и денят е критичен. Любов и ненавист ще се сблъскат в гърдите на тези деца. Ще водят постоянна битка със злото. Ще дойдат на този свят като гълъб, а ще си отидат като орел.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване